3M™ Adeziv structural acrilic Scotch-Weld 8805NS Green STAR

Numar de identificare produs 3M 62285214458
  • Imbinare finisata drabila cu excelenta rezistenta la exfoliere si impact puternic
  • Miros redus si proprietati ne-inflamabile pentru un mediu de lucru sigur in comparatie cu adezivii acrilici tipici
  • Lipeste suprafete dificile, precum straturi de vopsea aplicate in camp electrostatic si suprafete uleioase
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Adezivul acrilic cu miros redus 8805NS 3M™ Scotch-Weld™ reprezinta adezivul nostru acrilic bicomponent standard, cu miros redus, cu intarire rapida, fara incovoiere. Acest adeziv reprezinta alegerea ideala pentru o varietate larga de aplicatii industriale si comerciale, din moment ce se usuca de doua ori mai rapid decat majoritatea altor adezivi acrilici concurenti, intr-o perioada de timp comparabila.

Lucrati eficient, mai inteligent si intr-o mai mare siguranta Lucrul mai rapid, mai eficient si intr-o mai mare siguranta – acestea sunt doar cateva dintre beneficiile adezivului acrilic cu miros slab 3M™ Scotch-Weld™ 8805NS. Cu un raport de amestecare de 10:1 si cu o durata de lucru de la 3 pana la 5 minute, lasa timp pentru pozitionarea substraturilor inainte de lipire. Odata intarit complet, va atinge o rezistenta la forfecare de suprapunere de 1.000 psi in pana la 10 minute, jumatate din timpul necesar adezivilor similari tipici, sporind numarul de prelucrari si productivitatea, prezentand o performanta inalta la exfoliere si impact. Avand un miros mai slab si proprietati de material neinflamabil, creeaza un mediu de lucru mai sigur prin comparatie cu adezivii acrilici tipici. Proprietatile adaugate care il fac sa nu se lase asigura aplicarea adezivului exact acolo unde vreti sa fie aplicat si nu va migra in timpul procedurilor de aplicare sau lipire. Aplicatii recomandate Aplicatii in prelucrarea metalelor Lipire materiale plastice si compozite Fabricarea de semnalistica comerciala, precum lipire de panouri pe cadru, atasarea finisajelor si ornamentelor, lipire de litere, asamblare cadru Aplicatii HVAC, precum prinderea pe cadre a panourilor de podea si a platourilor de dejivrare, prinderea lambriurilor sau lipirea elementelor de rigidizare pe panouri Lipirea de suprafete uleioase Adezivare usoara cu acrilic Adezivii acrilici sunt adezivi cu doua componente care furnizeaza o putere a lipiturii si o durabilitate excelente, desi usor mai mici decat cele oferite de adezivii epoxidici in unele cazuri. Cu toate acestea, prezinta mai multe caracteristici care ii fac mai usor de utilizat, inclusiv viteza mai mare de intarire, toleranta mai mare pentru suprafete de lipire uleioase sau nepregatire si capacitatea de a lipi o varietate larga de materiale, inclusiv aproape toate materialele plastice. Formulele mai noi de adezivi acrilici sunt stabile la temperatura ambientala, cu o durata mai mare de viata la raft.

  • Imbinare finisata drabila cu excelenta rezistenta la exfoliere si impact puternic
  • Miros redus si proprietati ne-inflamabile pentru un mediu de lucru sigur in comparatie cu adezivii acrilici tipici
  • Lipeste suprafete dificile, precum straturi de vopsea aplicate in camp electrostatic si suprafete uleioase
Specificatii
Aplicații de interior/exterior
Ambele
Aspect produs
Cartuș
Durata de depozitare în luni (de la data de producție)
18
Eticheta consumatorului
Nu
Forma fizică
Lichid curgător
Industrii
Industria aerospațială, Aparate electrocasnice, Industria Auto, Telecomunicații, Construcții, Bunuri de larg consum, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, MRO, Semnalizare, Vehicule speciale, Transport, Prelucrarea lemnului
NPVI Mktg
Da
Poziția
Best
Provocări de proiectare
Absorbție la impact și șoc, Controlul zgomotului, vibrațiilor și al severității NVH
Rezistența la forfecare
3500 Pound_Per_Square_Inch
Temperatura de aplicare de la (Celsius)
-40 Degree Celsius
Temperatura de aplicare până la (Celsius)
100 Degree Celsius
Temperatura de depozitare
72 Degree Fahrenheit
Timp de deschidere
3-5 minutes @ 72 F (22 C)
Timp total de uscare
24 Hours @ 73 F (23 C)
Tip de adeziv
Acrilic
Tip produs
Adeziv acrilic
Volum (metric)
45 mL
Resurse