1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi textile și adezive
 5. Benzi textile
 6. 3M™ 363 Banda de aluminiu ranforsata cu fibra de sticla

3M™ 363 Banda de aluminiu ranforsata cu fibra de sticla

Numar de catalog 363Numar de identificare produs 3M 70000004120
 • Constructia usoara si flexibila este conformabila si se aplica usor pe suprafete neregulate.
 • Functioneaza continuu la un interval larg de temperaturi cuprinse intre -65°F/-54°C si 600°F/316°C
 • Rezistenta ridicata la tractiune si rezistenta la strapungere si rupere asigura performante sporite in conditii dificile.
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

3M™ 363 Banda de aluminiu ranforsata cu fibra de sticla contine un suport din folie de aluminiu, ranforsat cu fibra de sticla si un adeziv siliconic preso-activabil. Puternica si flexibila, aceasta banda este ideala pentru protectia la caldura a cablurilor si a altor componente in industriai aerospatiala, auto etc

Are o grosime de 0.08 mm si este puternica si flexibila cu o rezistenta extrem de ridicata la tractiune, strapungere si rupere. Se conformeaza si poate adera la substraturi neregulate si texturate. Aceasta banda este usoara si reflecta caldura; in plus, rezista la flacari, umezeala, conditii meteorologice si degradare UV. Este rezistenta la substante chimice, termoconductoare, ideala pentru eficienta la racire si incalzire. Va prezenta o performanta constanta la temperaturi de la -65°F/-54°C pana la 600°F/316°C. Banda 3M™ 363 pentru temperaturi inalte intruneste cerintele F.A.R. 25.853 (a). Aplicatii recomandate: Invelis termoreflector peste cablurile izolate, instrumente sau alte materiale sensibile la temperaturi inalte Ideala pentru aplicatii industriale care vor fi expuse la miscare si vibratii Prinderea fasciculelor de cabluri Aplicatii generale in industria aerospatiala si auto Aplicatii de stantare Adeziv de inalta performanta Banda de aluminiu ranforsata cu fibra de sticla 3M™ 363 pentru temperaturi inalte este prevazuta cu un adeziv siliconic preso-activabil care se comporta extrem de bine intr-o varietate de conditii termice. Adera bine la suprafete siliconice si peste substraturi neregulate sau inegale. Cele mai bune rezultate se obtin la aplicarea pe suprafete curate si uscate, la peste 32°F/0°C, dar banda se poate aplica si la temperaturi mai mici.

 • Constructia usoara si flexibila este conformabila si se aplica usor pe suprafete neregulate.
 • Functioneaza continuu la un interval larg de temperaturi cuprinse intre -65°F/-54°C si 600°F/316°C
 • Rezistenta ridicata la tractiune si rezistenta la strapungere si rupere asigura performante sporite in conditii dificile.
Specificatii
Alungirea la rupere
7 Percent
Culoare
Argintiu
Durata de depozitare
36 Month
Grosimea adezivului de pe verso (metric)
0,09 Millimetre
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,185 Millimetre
Industrii
Industria aerospațială, Aparate electrocasnice, Industria Auto, Construcții, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Armată și guvern, Vehicule speciale, Transport
Rezistența la rupere (metric)
2364 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
316 Degree Celsius
Tip de adeziv
Silicon
Resurse
Aplicatiile produselor/ Traininguri video