1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Aplicatoare de bandă, dozatoare și truse
 5. Aplicații portabile
 6. Scotch® Box Sealing Tape Dispenser H180, Brown/grey, 50 mm

Scotch® Box Sealing Tape Dispenser H180, Brown/grey, 50 mm

 • 3M ID 7000146617

Aplicator pentru o singura mana, in forma de pistol pentru aplicare usoara

Constructia din plastic si metal creaza o unealta durabila si folositoare

Dispenser usor ce ofera o solutie portabila

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Aplicator pentru o singura mana, in forma de pistol pentru aplicare usoara
 • Constructia din plastic si metal creaza o unealta durabila si folositoare
 • Dispenser usor ce ofera o solutie portabila
 • Adjustable, hub-mounted tape brake offers control of tension and delivery
 • Offers consistent and superior performance

Dispenserul de banda pentru lipirea cutiilor Scotch® H180 reprezinta un dispenser de banda portabil, manual. Acesta vine sub forma unui pistol cu prindere special proiectata pentru aplicare usoara. Lipiti, rulati, apasati si rupeti printr-o singura miscare fluenta. Constructia usoara si robusta a acestui dispenser il face o unealta durabila, portabila, necesara pentru etansarea, imbinarea, intarirea si lipirea materialelor.

Pistol rapid si confortabil de distribuit banda De greutate mica si durabil, dispenserul de banda de etansat cutii Scotch® Box H180 este un dispenser de banda portabil, de mana, usor de utilizat. Acest dispenser de banda de ambalare are un design de maner de pistol, care permite operatorului sa aplice, sa taie si sa apese banda dintr-o miscare fluida, cu o mana. Dispenserul de banda de etansat cutii Scotch® H180 este construit din metal si plastic durabil, suficient de rezistent pentru operarea in medii de expeditii de mare volum. Frana reglabila de banda, montata pe butuc, permite controlul asupra tensionarii si distribuirii pentru o etansare eficienta a pachetelor si ajuta operatorul sa intinda banda de-a lungul cusaturii cutiei, prevenind risipa. Dispenserul de banda de etansat cutii Scotch® H180 accepta banda lata de 2 inch / 48 mm pentru aplicarea benzilor de etansat cutii si poate distribui pana la 60 yds. / 55 m de rola din banda de etansat cutii. Aplicatii recomandate Dispenserul de banda de etansat cutii Scotch® H180 este o unealta necesara oriunde se proceseaza, reambaleaza sau se pregatesc produse pentru distributie. Depozitele, instalatiile industriale, firmele de expeditie in comertul electronic si magazinele de desfacere pentru vanzarea cu amanuntul sunt doar cateva dintre locurile unde se utilizeaza aceste produse. Aplicatiile includ: Etansare cutii de carton Etansare cutii Combinatie Ranforsare Operatii de balotare O unealta esentiala pentru o etansare superioara Dispenserul de banda de etansat cutii Scotch® H180 este o unealta esentiala pentru cei aflati in cautarea unui dispenser de banda de mana, portabil si de greutate mica. Usor de utilizat, puteti lipi, rula, apasa si rupe dintr-o singura miscare fluida. Am proiectat acest dispenser de banda pentru cutii ca sa fie o solutie durabila ce ofera o performanta superioara constanta.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.