3M™ Banda dublu-adeziva de transfer ATG 926

 • 3M ID 7000116644

O banda adeziva de transfer de inalta performanta utilizabila pe o varietate larga de suprafete si materiale. Aceasta asigura o rezistenta excelenta la solventi si poate fi utilizata in aplicatii cu temperaturi ridicate..

Sistemul de aplicare ATG asigura o aplicare controlata a adezivului in paralel cu derularea suportului pe aplicatorul ATG. Acesta lipeste la contact si actioneaza pe o varietate de suprafete si combinatii de materiale.

Sistemul de banda ATG este adaptabil, convenabil, rapid si usor de utilizat. Nu exista mizerie si nevoia curatarii. Reprezinta un inlocuitor economic la nituri, capse, suruburi, bolturi, adezivi lichizi. Mai sigur decat adezivii cu topire la cald.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • O banda adeziva de transfer de inalta performanta utilizabila pe o varietate larga de suprafete si materiale. Aceasta asigura o rezistenta excelenta la solventi si poate fi utilizata in aplicatii cu temperaturi ridicate.
 • Sistemul de aplicare ATG asigura o aplicare controlata a adezivului in paralel cu derularea suportului pe aplicatorul ATG. Acesta lipeste la contact si actioneaza pe o varietate de suprafete si combinatii de materiale
 • Sistemul de banda ATG este adaptabil, convenabil, rapid si usor de utilizat. Nu exista mizerie si nevoia curatarii. Reprezinta un inlocuitor economic la nituri, capse, suruburi, bolturi, adezivi lichizi. Mai sigur decat adezivii cu topire la cald

Banda adeziva de transfer 3MTM 926 reprezinta un sistem adeziv acrilic preso-activabil. Prezinta o aderenta foarte ridicata pe o varietate de suprafete, excelenta putere de rezistenta la exfoliere, rezistenta la temperaturi ridicate si ultraviolete.

Ideal pentru aplicatii care cer o rezistenta inalta a imbinarii lipite, rezistenta la forfecare si performanta la temperaturi inalte. Unele idei de aplicatii sunt: placute de nume pe placi de premii, lipirea izolatiilor din spuma, dosare si cutii dificil de lipit si substraturi care necesita un adeziv cu o mai mare putere interna.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Culoarea stratului de suport principal Cafeniu
Grosimea stratului de suport principal (metric) 0.1 Millimetre
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric) 0.13 Millimetre
Lungime generală (metric) 33 m
Lățime totală (Metric) 12 Millimeter
Mărci Scotch®
Suport primar Hârtie Kraft densificată
Tip de adeziv 350 Acrilic de înaltă performanță