3M™ Banda dublu-adeziva de transfer ATG 969

 • 3M ID YP208051398
 • UPC 05010027728547,5900422018940,4054596814813

Un sistem de adeziv preso-activabil cu aderenta initiala ridicata si buna putere de fixare pentru o varietate de materiale, inclusiv majoritatea materialelor plastice.

Sistemul de aplicare ATG asigura o aplicare controlata a adezivului in paralel cu derularea suportului pe aplicatorul ATG. Acesta lipeste la contact si actioneaza pe o varietate de suprafete si combinatii de materiale.

Sistemul de banda ATG este adaptabil, convenabil, rapid si usor de utilizat. Nu exista mizerie si nevoia curatarii. Reprezinta un inlocuitor economic la nituri, capse, suruburi, bolturi, adezivi lichizi. Mai sigur decat adezivii cu topire la cald.

Vedeți mai multe detalii

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Un sistem de adeziv preso-activabil cu aderenta initiala ridicata si buna putere de fixare pentru o varietate de materiale, inclusiv majoritatea materialelor plastice
 • Sistemul de aplicare ATG asigura o aplicare controlata a adezivului in paralel cu derularea suportului pe aplicatorul ATG. Acesta lipeste la contact si actioneaza pe o varietate de suprafete si combinatii de materiale
 • Sistemul de banda ATG este adaptabil, convenabil, rapid si usor de utilizat. Nu exista mizerie si nevoia curatarii. Reprezinta un inlocuitor economic la nituri, capse, suruburi, bolturi, adezivi lichizi. Mai sigur decat adezivii cu topire la cald

Aceste benzi utilizeaza un sistem adeziv acrilic modificat, preso-activabil. Prezinta aderenta initiala foarte mare si rezistenta la exfolire pe o varietate larga de materiale, inclusiv majoritatea celor plastice.

Ideal pentru lipirea materialelor cu straturi de acoperire lucioase unde este de dorit un adeziv agresiv cu o aderenta initiala ridicata. Unele idei de aplicatii sunt: dosare si cutii, atasare mostre de materiale textile in cataloage de mostre si asamblare standuri de prezentare in puncte de vanzare. Aderenta buna in aplicatii pe materiale cu energie mica de suprafata.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.