1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi pentru ambalare
 5. Benzi de etanșare pentru cutii

3M™ Banda de ambalare performanta 313

 • 3M ID KT000037160
 • UPC 8021684432422

Aderenta ridicata si putere de imbinare rezista la uzura pentru o etansare sigura

Adecvata pentru suprafetele greu de lipit si aplicari in conditii de temperatura joasa

Disponibil cu imprimare la comanda pentru siguranta si/sau branding

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Aderenta ridicata si putere de imbinare rezista la uzura pentru o etansare sigura
 • Adecvata pentru suprafetele greu de lipit si aplicari in conditii de temperatura joasa
 • Disponibil cu imprimare la comanda pentru siguranta si/sau branding

Banda de etansare a cutiilor Scotch® 313 lipeste in conditii de siguranta o varietate larga de materiale de greutate medie, incluzand hartia reciclata si placile fibrolemnoase. Suportul acestei benzi de inalta performanta este fabricat din polipropilena, facand usoara manevrarea si conformabilitatea pe margini si suprafetele aspre pentru o etansare stransa. Banda rezista la temperaturi joase si functioneaza bine pe cutii cu greutatea de pana la 70 lbs.

Banda de etansat cutii Scotch® 313 este aprobata FDA pentru contactul direct cu alimentele. Banda de etansare de sarcina medie, cunoscuta si sub denumirea de banda de ambalare sau banda adeziva, este proiectata pentru inchiderea in siguranta a containerelor normale cu fanta (RSC) si a ambalajelor folosite la mutat, expediere si distributie. Durabilitatea benzii si puterea ridicata de prindere functioneaza bine in special pe materiale ondulate reciclate si placa dura. Datorita faptului ca este economica si fiabila, banda de etansare de sarcina medie este populara in randurile producatorilor de alimente si bauturi, de articole sportive, tubulaturi, prefabricate metalice, piese auto si mobilier.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.