1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi de mascare și hârtie
 5. Benzi de mascare
 6. 3MTM Banda de mascare cu suport neted 2517 100mm x 55m

3MTM Banda de mascare cu suport neted 2517 100mm x 55m

Numar de identificare produs 3M GT500029928Numar de catalog 2517
 • Suportul din hartie kraft cu proprietati puternice de rezistenta la intindere transversal o face ideala pentru imbinari si lipiri
 • Rezistent in conditii de umezeala pentru a asigura o fixare de lunga durata
 • Adezivul cauciucat adera bine la o varietate de materiale, inclusiv otel
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Banda Scotch® Flatback 2517 reprezinta o banda universala cu suport din hartie kraft ce se desprinde usor si adeziv cauciucat. Reprezinta o alegere excelenta pentru aplicatiile unde aderenta puternica, suportul puternic si expunerea la temperaturi ridicate sunt necesare, precum aplicatiile de lipire, fixare si imbinare.

Puternica si usor de rupt Banda cu spate drept Scotch® 2517 este o banda cu spate drept de uz general, conceputa pentru o gama de aplicatii. Prezinta un suport din hartie kraft care se rupe usor, mentinand totodata proprietati de rezistenta puternica la tractiune pe directie transversala. Pe aceasta intaritura este montat un adeziv de cauciuc pentru a furniza o aderenta initiala imediata pe o varietate larga de substraturi, inclusiv otel. Odata aderat la suprafata, furnizeaza o putere mare de prindere si se indeparteaza usor. Banda se poate aplica mecanizat. Va prezenta performanta in conditii de umezeala si in cicluri de coacere de pana la 300°F/149°C timp de pana la 30 de minute. Aplicatii recomandate Innadire carton dublat Aplicatii de innadire la temperaturi ridicate sau joase Balotare Prindere Aplicatii de ambalare Ce sunt benzile cu spate drept Scotch®? Benzile cu spate drept Scotch® sunt proiectate cu o gama de intarituri si puteri ale adezivului care sa intruneasca cerintele sarcinii de lucru. Se intrebuinteaza intr-o varietate de industrii si in aplicatii specializate. Benzile cu spate drept prezinta capacitati ale miezului si proprietati dimensionale de rezistenta la tractiune pe transversala populare pentru aplicatii de smulgere si innadire. Multe au intaritura colorata in scopuri de identificare.

 • Suportul din hartie kraft cu proprietati puternice de rezistenta la intindere transversal o face ideala pentru imbinari si lipiri
 • Rezistent in conditii de umezeala pentru a asigura o fixare de lunga durata
 • Adezivul cauciucat adera bine la o varietate de materiale, inclusiv otel
Specificatii
Alungirea la rupere
2
Aplicații de interior/exterior
Interior
Culoare
Maro mediu
Durata de depozitare
18 Month
Industrii
Industria Auto, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Transport, Prelucrarea lemnului
Lățime totală (Metric)
100 mm
Lungime generală (metric)
55 m
Materialul miezului
Hârtie
Opacitate
Opac
Rezistența la rupere (metric)
543 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
149 Degree Celsius
Tip de adeziv
Cauciuc
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.