1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Produse de curățat
 4. Discuri pentru podea
 5. Pad premium pentru pardoseli 3M™ Scotch-Brite™, rosu (330 mm, 5/cutie)

Pad premium pentru pardoseli 3M™ Scotch-Brite™, rosu (330 mm, 5/cutie)

 • 3M ID 7000077543

Distributia uniforma a abrazivilor minerali pe fiecare pad si nu doar la suprafata asigura performante impresionante si o durata de viata lunga si utila.

Combinatia de fibre foarte flexibile, separate individual si captusite ajuta la asigurarea unui contact maxim al covorului de pardoseala, totodata asigurand o curatenie remarcabila la cel mai mic cost total.

Se poate folosi si pentru curatarea intensa a pardoselilor din beton si industriale.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Distributia uniforma a abrazivilor minerali pe fiecare pad si nu doar la suprafata asigura performante impresionante si o durata de viata lunga si utila
 • Combinatia de fibre foarte flexibile, separate individual si captusite ajuta la asigurarea unui contact maxim al covorului de pardoseala, totodata asigurand o curatenie remarcabila la cel mai mic cost total
 • Se poate folosi si pentru curatarea intensa a pardoselilor din beton si industriale

Acesti bureti premium rosii pentru pardoseli 3M™ Scotch-Brite™ sunt preferati pentru curatenia obisnuita cu spray-uri si pentru a proteja pardoselile. Curata cand este umed si lustruieste cand este uscat. Se poate folosi si pentru a freca usor suprafetele.

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.