1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi textile și adezive
 5. Benzi adezive
 6. 3M™ Value Duct Tape 1900, Silver, 1060 mm x 50 m

3M™ Value Duct Tape 1900, Silver, 1060 mm x 50 m

Numar de identificare produs 3M DT272995697
 • Suportul din polietilena argintie rezita la umezeala pentru performanta adecvata in medii umede
 • Adezivul sintetic cu sensibilitate la apasare se lipeste la contact de suprafetele metalice, sticla, plasticul betonul si alte suprafete
 • Suprafata accepta foarte bine scrierea cu markere pentru etichetare temporara
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Banda 3M™ Value Duct Tape 1900 reprezinta o banda buna de tinut in trusa de scule, pentru aplicatii generale, incluzand etansarea usoara, imbinarea, marcarea si reparatia temporara in aplicatii ne-critice. Adezivul sintetic cauciucat se lipeste la contact de metalele fine, sticla, plastic, beton si multe altele, iar suportul din polietilena impermeabil se comporta bine in medii umede.

Banda este eficienta pentru etichetare acolo unde sunt necesare o durabilitate si o putere de mentinere mai mari decat cele oferite de benzile cu intaritura de hartie si din celofan. Se rupe usor de pe rola cu mana si plasa inclusa ajuta la ghidarea pentru ruperi orizontale si verticale drepte, pe langa faptul ca da un plus de rezistenta. Banda se conformeaza la suprafetele conturate sau usor neregulate pentru etansare. Adaugarea benzii duct 3M™ 1900 la orice cutie de scule si in orice loc de munca ajuta la indeplinirea unei varietati de aplicatii de sarcina mica. Cum se alege banda duct corecta. Unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate in consideratie la alegerea unei benzi duct este modul in care va fi utilizata. Cand este vorba de alegerea unei benzi duct 3M™ care intruneste cerintele pentru o anumita sarcina, luati in calcul urmatoarele: benzile de performanta superioara si cele de mascare pentru utilizare la exterior sunt cele mai bune din clasa lor pentru utilizare la interior/exterior, oferind o indepartare curata si rezistenta de lunga durata la efectele atmosferice. Benzile duct pentru regim greu de lucru, pentru regim foarte greu de lucru si cu aplicatii multiple furnizeaza o performanta de incredere pentru aplicatii pe santiere solicitante ale contractorilor, MRO sau industriale. Benzile duct de uz general ofera optiuni de eficientizare a costurilor pentru aplicatii generice si de solicitari mai mici, cum ar fi balotare, etansare, mentinere si identificare. Puterea, rezistenta la umezeala, rezistenta la abraziune, rezistenta la caldura si indepartarea fara urme au impact asupra eficientei oricarei benzi duct. Doi din cei trei factori-cheie care determina aceste considerente sunt suportul si adezivul. Cu cat suportul este mai gros, cu atat va fi mai mare rezistenta la tractiune (rezistenta la rupere sub tensiune), la umezeala si la abraziune pe care o va furniza. Adezivii pe baza de cauciuc sau din cauciuc sintetic ofera o aderenta instanta, o lipire puternica si o mentinere a acesteia pe termen lung, chiar si in conditii de umezeala. In final, plasa caracteristica, laminata intre intaritura si adeziv confera un plus de putere si, totodata, ajuta la ghidarea dreapta, pe orizontala si verticala, la rupere. Un ultim aspect adesea scapat din vedere despre benzi in general este ca toate trebuie sa fie depozitate corespunzator si ca toate au o durata de valabilitate la raft. Adeziunea slaba, ridicarea de pe suprafata, incretirea si ruperea sunt cel mai adesea cauzate de vechimea sau depozitarea necorespunzatoare a benzii, spre deosebire de calitatea ei. In toate cazurile trebuie avut grija sa se citeasca temeinic toate informatiile referitoare la produs. In special, specificatiile benzii trebuie comparate critic cu sarcina de indeplinit pentru asigurarea rezultatelor de succes si cu eficienta costurilor.

 • Suportul din polietilena argintie rezita la umezeala pentru performanta adecvata in medii umede
 • Adezivul sintetic cu sensibilitate la apasare se lipeste la contact de suprafetele metalice, sticla, plasticul betonul si alte suprafete
 • Suprafata accepta foarte bine scrierea cu markere pentru etichetare temporara
Specificatii
Alungirea la rupere
15 Percent
Culoare
Argintiu
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,147 Millimetre
Lățime totală (Metric)
1060 mm
Lungime generală (metric)
50 m
Rezistența la rupere (metric)
33 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
93 Degree Celsius
Tip de adeziv
Cauciuc
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.