1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Filme și foi
 4. Folie reflectorizantă
 5. Folie reflectorizanta prismatica Clasa II 3M™ High Intensity Prismatic Seria 3930 Alb (1.22 x 45.7 m)

Folie reflectorizanta prismatica Clasa II 3M™ High Intensity Prismatic Seria 3930 Alb (1.22 x 45.7 m)

 • 3M ID 7100192668

Indeplineste cerintele de culoare si de performanta ale standardului EN 12899-1: 2007 Clasa RA2. Seria 3930 a foliilor reflectorizante 3M™ High Intensity Prismatic este aprobata pentru utilizarea in fabricarea feţelor indicatoarelor rutiere prin Agrementul Tehnic European (ETA).

Reflectivitatea, contrastul culorilor, lizibilitatea, luminozitatea si durabilitatea foliilor din seria 3930, 3M™ High Intensity Prismatic sunt mult mai bune decat cele ale foliilor produse cu microbile din sticla sticla (RA2).

Durabile – mai multe straturi care duc la un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Indeplineste cerintele de culoare si de performanta ale standardului EN 12899-1: 2007 Clasa RA2. Seria 3930 a foliilor reflectorizante 3M™ High Intensity Prismatic este aprobata pentru utilizarea in fabricarea feţelor indicatoarelor rutiere prin Agrementul Tehnic European (ETA)
 • Reflectivitatea, contrastul culorilor, lizibilitatea, luminozitatea si durabilitatea foliilor din seria 3930, 3M™ High Intensity Prismatic sunt mult mai bune decat cele ale foliilor produse cu microbile din sticla sticla (RA2)
 • Durabile – mai multe straturi care duc la un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri

Folie reflectorizanta Clasa II construita din lentile microprismatice nemetalizate conceputa pentru producerea de indicatoare rutiere durabile de control al traficului, dispozitivele din zona de lucru si delimitatoare. Ofera retroreflexie pe termen lung si durabilitate, cu un pachet optic imbunatatit pentru a creste siguranta pe timp de noapte. Constructie sa unica prismatica asigura un nivel ridicat de retroreflectivitate pentru situatii multiple de control al traficului.

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.