1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Filme și foi
 4. Folie reflectorizantă
 5. Folie reflectorizanta prismatica Clasa I 3M™ Engineer Grade Prismatic Seria 3437 Verde (1.22 x 45.7 m)

Folie reflectorizanta prismatica Clasa I 3M™ Engineer Grade Prismatic Seria 3437 Verde (1.22 x 45.7 m)

 • 3M ID 7100197723

Indeplineste cerintele de culoare si de performanta ale standardului EN 12899-1: 2007 Clasa RA1. Seria 3430 a foliilor reflectorizante 3M™ Engineer Grade Prismatic este aprobata pentru utilizarea in fabricarea feţelor indicatoarelor rutiere prin Agrementul Tehnic European (ETA).

Fiabila si dovedita, tehnologia optica prismatica de la 3M a ridicat la un alt nivel performantele foliilor reflectorizante din clasa I.

O mai buna luminozitate atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte comparativ cu foliile 3M™ Engineer Grade realizate cu microbile din sticla.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Indeplineste cerintele de culoare si de performanta ale standardului EN 12899-1: 2007 Clasa RA1. Seria 3430 a foliilor reflectorizante 3M™ Engineer Grade Prismatic este aprobata pentru utilizarea in fabricarea feţelor indicatoarelor rutiere prin Agrementul Tehnic European (ETA)
 • Fiabila si dovedita, tehnologia optica prismatica de la 3M a ridicat la un alt nivel performantele foliilor reflectorizante din clasa I
 • O mai buna luminozitate atat in timpul zilei cat si pe timp de noapte comparativ cu foliile 3M™ Engineer Grade realizate cu microbile din sticla
 • Better for the environment. The manufacturing process for prismatic engineer grade sheeting drastically reduces VOC emissions, energy consumption and waste compared to beaded engineer grade sheeting
 • Available in all standard traffic colors

Folie reflectorizanta Clasa I construita din lentile microprismatice nemetalizate conceputa pentru producerea de indicatoare rutiere care nu sunt critice (parcare, persoane cu handicap sau acces restrictionat). Folia reflectorizanta este usor de identificat avand inserat marcajul vizibil "EGP" in structura sa.

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.