3M™ Dispenser Scotch® M920 cu lungime predefinita

Numar de catalog M920Numar de identificare produs 3M 78806939027
  • Dispenser de lungime definita si utilizare intensa
  • Elibereaza lungimi uniforme din benzile inguste de la 3M si benzile filament Scotch.
  • Capacitate maxima latime banda: 1 inch.
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului
  • Dispenser de lungime definita si utilizare intensa
  • Elibereaza lungimi uniforme din benzile inguste de la 3M si benzile filament Scotch.
  • Capacitate maxima latime banda: 1 inch.

Dispenserul de banda de lungime definita M920 va permite eliberarea consistenta, automata a fasiilor de banda de lungime cuprinsa intre 1/2 inch si 4 inch (10 cm). Sustine o rola de banda de latime de pana la 1 inch.

Dozati, aplicati si repetati – aceasta este ideea din spatele dispenserului de banda la lungime definita Scotch® M920. Cu o calitate pe care va puteti baza intotdeauna, dispenserul nostru distribuie repetat si cu acuratete lungimi predefinite de banda iar si iar. Baza cu contragreutate nu va permite deplasarea sau miscarea dispenserului in timpul lucrului, eliberandu-va o mana la utilizare. Este portabil si poate fi relocat comod acolo unde este nevoie. Construit din plastic foarte rezistent la impact, M920 este suficient de puternic cat sa reziste la rigorile de lucru de zi cu zi. Se potriveste ideal pentru magazinele de macelarie, delicatese, tejghele de delicatese si carne, aplicatii industriale, inchidere cutii si oriunde este nevoie de aplicare repetata, constanta si consistenta, de banda. Dispenserele sunt indispensabile Dispenserele de banda tin la interior rola, capatul de banda este accesibil si ofera mijloace de taiere a benzii. Dispenserele sunt prevazute cu un mosor sau un miez central si la un capat au inclus un mecanism pentru taierea benzii. Sunt disponibile intr-o larga varietate de optiuni, de la utilizare unica pana la masini industriale automatizate. Variantele de mana merg de la cele realizate din plastic, care pot fi reumplute cu banda sau de unica folosinta, pana la dispozitive mai mari, folosite la ambalare si balotare in legatura cu expedierile. Avand in vedere comoditatea, dispenserele de mana pentru benzi sunt accesorii frecvente in birouri si in mediile de industrie usoara. Dispenserele de birou cu contragreutate sunt utile pentru o varietate de utilizari in birou, vanzari cu amanuntul, industriale si gospodaresti. Baza cu contragreutate mentine dispenserul stabil pentru utilizarea cu o mana, dar permite portabilitatea dispozitivului, pentru a-l duce oriunde este nevoie sa se aplice banda. Dispenserele pentru operatiile de ambalare si balotare prezinta si ele un design de utilizat cu o singura mana, din motive ergonomice si de comoditate.

Specificatii
Aspect produs
Fiecare
Culoare dispenser
Chit
Industrii
Bunuri de larg consum, Alimentație și băuturi, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Ambalare, Hârtie, Imprimare, Vânzare cu amănuntul, Prelucrarea lemnului
Lățime bandă (Metric)
25,4 Millimetre
Marca
Scotch®
Mărimea miezului (metric)
76,2 Millimeter
Material
Plastic
Tip produs
Lungime definită
Units per Case
6