Cartus filtru apa, Model CFS8805EL-M, 5581707

Numar de identificare produs 3M 70020015882UPC 50016145073972
 • Asigura o apa mai buna prin reducerea gustului de clor si a mirosurilor (exceptie CFS8110, CFS8110-S, SWC900 si SWC1350)
 • Imbunatateste claritatea apei prin reducerea sedimentelor intr-o gama larga de aplicatii comerciale
 • Designului incapsulat al sistemului Sanitary Quick Change (SQC) permite schimbarea rapida si usoara a cartuselor, la o rotire de 1/4
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Specificatii
Aplicații recomandate
Băutură rece, Gheață, Filtrarea apei de la aparatul de preparat ceai rece, Apă pentru birou, Filtrarea apei pentru apa potabilă și hidratare
Industrii
Comercial
Marca
3M™
Seria produselor
CFS
Detaliile produsului
 • Asigura o apa mai buna prin reducerea gustului de clor si a mirosurilor (exceptie CFS8110, CFS8110-S, SWC900 si SWC1350)
 • Imbunatateste claritatea apei prin reducerea sedimentelor intr-o gama larga de aplicatii comerciale
 • Designului incapsulat al sistemului Sanitary Quick Change (SQC) permite schimbarea rapida si usoara a cartuselor, la o rotire de 1/4

Seria 8000 a cartuselor 3M pentru filtrarea apei asigura, pe langa filtrarea apei si o inlocuire rapida, curata si usoara a cartruselor. Sistemul nostru Sanitary Quick Change (SQC),nu permite operatorului sa intre in contact cu mediul de filtratre, inlocuirea cartusului realizandu-se printr-o simpla rotire. Nu sunt necesare scule de lucru si activarea sistemului.

Filtre concepute pentru schimbare rapida si usoara. Cartusele din seria 3M™ Water Filtration Products 8000 asigura o schimbare rapida si usoara spre deosbire de cartusele standard, seria 3M™ Water Filtration Products 8000 sunt realizate cu tehnologia Sanitary quick change (SQC) materialul de filtrare este complet incapsulat in cartus. Operatorul nu atinge deloc media de filtrare, eliminand posibilitatea contaminarii. Cartusul se instaleaza rapid cu o rotire de 1/4 deci nu sunt necesare scule. Operatorii din HORECA pot inlocui singuri cartusele deci au timp si de alte activitati- se reduc costurile cu furnizorii de service. Filtrele nu necesita activare iar instalatorii nu au nevoie sa deschida carcasa filtrului, eliminandu-se posibilitatea contaminarii. Cartusele din seria 3M™ Water Filtration Products 8000 sunt disponibile ptr. o gama extinsa de aplicatii HORECA. Ele sunt ideale pentru filtrare apei pentru cafea, ceai fierbinte, bauturi reci, masini de gheata si sunt compatibile cu actualele sisteme IceAssure™, CFS6000 & CFS7000 Series. Caracteristicile seriei 8000: certificare NSF* material conform FDA CFR -21** cartusele filtrante sunt sigilate cu garnitura Cartusele sunt conforme normelor sanitare care nu permit contactul cu materialul filtrant in timpul schimbarii. *modelele CFS8112, CFS8112-S, CFS8112EL, CFS8112EL-S, CFS8812X, CFS8812X-S, CFS8812ELX, CFS8812ELX-S, CFS8720, CFS8720-S, CFS517, CFS517LS and CFS8112EL-CL sunt certificate NSF (pentru detalii vezi www.nsf.org) **suprafetele care sunt in contact cu apa fac subiectul FDA CFR -21. Despre filtrarea cu carbune activ Media de filtrare pentru cartusele din seria 8ooo cuprinde carbune actvi granular (GAG) si carbune poros gradual. Unul dintre cei mai puternici absorbanti disponibili, carbunele este foarte eficient datorita unei suprafete mari intr-un spatiu foarte mic. O livra (454 grame) de carbune contine o suprafata de aprox. 100-120 acri care pot absorbi o gama foarte mare de substante chimice. Pe cat de eficient este carbunele, mult mai eficient este carbunele activat. Carbunele activat a fost incarcat electro pozitiv pentru a declansa adsorbtia. Adsorbtia este adeziunea atomilor, ionilor sau moleculelor dintr-un gaz, lichid sau a unui solid disolvat la o suprafata. Acest proces este diferit fata de absorbtie, unde fluidul (absorbatul) patrunde sau este dizolvat si ramane in mediul de filtrare. Cand avem adsorbtie apa sau fluidul care trebuie filtrat, traverseaza suprafata de carbune incarcat pozitiv. Ionii incarcati negativ ai contaminantilor sunt atrasi si retinuti pe suprafata carbunelui activ si indepartati eficient. FInetea de filtrare pentru seria 8000 incepe de la 5 microni si coboara cu 0,5 mai mult decat necesar pentru a indeparta mirosul de clor, cisturile, sedimentele si cele mai comune bacterii din apa nefiltrata.

Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.