3M™ Banda adeziva 5480 PTFE

 • 3M ID 7000050128

Banda gri, cu adeziv siliconic, suport PTFE de 0.05 mm

Pentru uz universal; conformabila

Reduce frecarea, este antiaderenta, se desprinde usor. Este rezistenta la substante chimice si abraziune

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Banda gri, cu adeziv siliconic, suport PTFE de 0.05 mm
 • Pentru uz universal; conformabila
 • Reduce frecarea, este antiaderenta, se desprinde usor. Este rezistenta la substante chimice si abraziune
 • Skived 3M™ PTFE Film Tapes are more conformable than typical extruded PTFE film tapes

3M™ 5480 PTFE este o banda adeziva rezistenta la uzura. Este adecvata pentru aplicatiile conformabile.

Banda adeziva 3M™ 5480 PTFE este o banda de culoare gri, de 0.9 mm, cu adeziv siliconic. Banda cu rezistenta mare si durata lunga de viata, este frecvent utilizata la infasurarea rolelor utilizate in procesele de fabricatie. Datorita suportului de 0.05mm si adezivului siliconic, banda este ideala pentru utilizarea intr-un interval mare de temperatura, de la -54°C pana la 260°C. Aplicatii recomandate Acoperire sau infasurare role Infasurarea rolelor de laminare din cauciuc Aplicatii de etansare si mascare, datorita rezistentei la substante chimice Banda adeziva 3M™ 5480 PTFE este recomandata pentru utilizarea intr-o serie de industrii, inclusiv transport, vehicule speciale, prelucrarea metalelor, industria de automobile, domeniul militar si guvernamental, utilizare industriala generica, aparatura electronica si aerospatiala.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.