3M™ Banda adeziva 5490 PTFE

Numar de identificare produs 3M 70016054192Numar de catalog 5490
 • Gri, suport 0.05mm, adeziv siliconic; aplicare in intervalul de temperatura de la -54°C pana la 260°C
 • Rezistenta la incretire, performanta ridicata, conformabila
 • Reduce frecarea, este antiaderenta, se desprinde usor. Este rezistenta la substante chimice si abraziune
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

3M™ 5490 PTFE este o banda adeziva rezistenta la uzura. Este adecvata pentru aplicatii pe suprafete plane, datorita rezistentei la incretire

Banda adeziva 3M™ 5490 PTFE nu se increteste la desfasurarea de pe rola, creand o suprafata antiderapanta mai uniforma. Datorita suportului gros al benzii, durata de viata a acesteia este mai mare. Banda adeziva 3M™ 5490 PTFE serveste ca mediu antiaderent sau cu desprindere usoara intre suprafete unde presiunea, modificarile de temperatura si alti factori pot crea o masura de aderenta. Aplicarea benzii PTFE 3M™ 5490 poate ajuta la imbunatatirea deplasarilor de suprafata si eliminarea scartaiturilor, tacaniturilor si la reducerea zgomotului masinilor. Banda adeziva 3M™ 5490 PTFE este rezistenta la substante chimice si se poate utiliza ca bariera temporara impotriva acestora. Banda poate fi aplicata in intervalul de temperaturi de la -54°C pana la +260°C, ceea ce o face adecvata pentru o varietate larga de aplicatii. Idei de aplicatii Infasurare role Prindere cabluri electrice in fascicule Reducere zgomote Izolatie Captusire Ecranare Protejare Lipire materiale compozite Etansarea si protejarea matritelor in cadrul proceselor de injectie a rasinilor pentru producerea de materiale compozite Ce este PTFE? Politetrafluoroetilena (PTFE) este un material sintetic utilizat intr-o varietate de industrii si aplicatii pentru reducerea coeficientului de frecare. PTFE se foloseste ca strat de acoperire neaderent pentru tigai de prajit si alte vase de bucatarie datorita proprietatii sale neaderente, precum si pentru rezistenta inalta la caldura. Este un material excelent de izolare in aplicatiile electrice datorita faptului ca nu este un material conductor de curent. Are un grad foarte ridicat de nereactivitate cu numeroase substante chimice, in parte datorita puterii legaturilor de carbon-fluor, ceea ce o face foarte eficienta in containere si tubulaturi pentru substante reactive si corozive. Banda adeziva 3M™ 5490 PTFE reduce frecarea, uzura si eficienta energetica a utilajelor. Datorita frecarii reduse, banda se intrebuinteaza in aplicatii industriale acolo unde actiunea de alunecare a pieselor este impusa, cum ar fi in cazul angrenajelor, placilor alunecatoare etc. In cadrul acestor aplicatii, furnizeaza o performanta semnificativ mai buna decat nailonul si acetalul.

 • Gri, suport 0.05mm, adeziv siliconic; aplicare in intervalul de temperatura de la -54°C pana la 260°C
 • Rezistenta la incretire, performanta ridicata, conformabila
 • Reduce frecarea, este antiaderenta, se desprinde usor. Este rezistenta la substante chimice si abraziune
Specificatii
Culoare
Maro
Durata de depozitare
24 Month
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,09 Millimetre
Industrii
Industria aerospațială, Aparate electrocasnice, Industria Auto, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Armată și guvern, MRO, Vehicule speciale, Transport
Lățime totală (Metric)
5,1 cm
Lungime generală (metric)
32,9 m
Product Key
5490
Rezistența la rupere (metric)
304 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
260 Degree Celsius
Tip de adeziv
Silicon
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.