3M™ Banda filament 8915

Numar de identificare produs 3M 70006158425
 • Nu pateaza, adezivul este detasabil curat fara a lasa urme.
 • Adezivul din cauciuc sintetic se lipeste bine pe o gama larga de suprafete de aplicare.
 • Banda este ranforsata cu insertii din filament de fibra de sticla cu rezistenta crescuta la intindere
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Specificatii
Alungirea la rupere
3 Percent
Caracteristici
Clean Removal
Culoare
Transparent
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,152 Millimetre
Industrii
Aparate electrocasnice, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor
Marca
Scotch®
Mărimea miezului (metric)
76 Millimetre
Rezistența la rupere (metric)
2977 N/100mm
Tip de adeziv
Cauciuc sintetic
Unități per caz
72 Roll
Detalii
 • Nu pateaza, adezivul este detasabil curat fara a lasa urme.
 • Adezivul din cauciuc sintetic se lipeste bine pe o gama larga de suprafete de aplicare.
 • Banda este ranforsata cu insertii din filament de fibra de sticla cu rezistenta crescuta la intindere

Banda transparenta de inalta performanta cu filamente din sticla continue de inalta rezistenta. Ideala pentru mentinerea componentelor impreuna in timpul fabricarii si transportului. Rezistenta excelenta la umezeala si abraziune. Se indeparteaza usor in vederea curatarii.

Stratul adeziv laminat furnizeaza o masura suplimentara de protectie Banda cu filamente Scotch® 8915 cu indepartare curata combina o intaritura puternica din pelicula de polipropilena ranforsata cu filamente in fir continuu de sticla si un adeziv din rasina cauciucata cu cauciuc sintetic, cu topire la cald. Intaritura puternica furnizeaza o rigiditate adecvata si o rezistenta excelenta la abraziune si umezeala in timp ce adezivul agresiv este formulat special pentru a furniza o aderenta rapida, o prindere de durata si indepartarea curata de pe o varietate de suprafete. Sistemul de adeziv multistratificat previne delaminarea pentru a asigura rezistenta si performanta benzii pe intreaga durata a aplicatiei. Banda cu filamente Scotch® 8915 cu indepartare curata se foloseste frecvent pe pietele de prelucrare a metalelor, aparatura, electronica si industrie generala. Furnizeaza o putere de mentinere foarte buna intr-o gama variata de conditii Adezivul furnizeaza o buna aderenta initiala si se mentine bine cu o desprindere minima la frecare. Intaritura robusta, din pelicula transparenta, este rezistenta la abraziune si umezeala, ofera un comportament bun la imbatranire si protejeaza filamentele de sticla si adezivul. Intaritura, filamentele si adezivul se combina si furnizeaza o rezistenta inalta la tractiune si forfecare si ofera un strat suplimentar de securitate pentru stabilizarea pieselor. Aceasta banda ofera o mentinere buna intr-o gama larga de conditii cu o cantitate minima de banda, conducand la costuri mai mici pentru aplicatiile unde o cerinta principala este data de rezistenta ridicata la tractiune. Sursa mondiala de benzi cu filament din anul 1946 Gama 3M de benzi ranforsate cu filamente si benzi de legat sunt solutii foarte puternice, de incredere si accesibile care confera integritate produsului si ambalajului. Pentru inchiderea cutiilor, stabilizarea paletilor, balotare si ranforsare; asigurarea componentelor de aparatura la transport si benzi de rupere cu deschidere usoara, benzile noastre de mare rezistenta furnizeaza beneficii importante producatorilor de tevi, produse metalice, mobilier, aparatura, piese auto, articole sportive, precum si firmelor procesatoare de alimente si bauturi. Aducerea la suprafata a unor idei mai bune prin stiinta si inovatie Brandurile Scotch® si 3M sunt printre cele mai inovatoare si de incredere din lume. Procedeele noastre de fabricare a benzilor de clasa mondiala scot la lumina constanta si fiabilitatea produselor, care cultiva increderea, rola dupa rola.

Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.