1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi de mascare și hârtie
 5. Benzi de mascare
 6. Scotch® Fine Line Tape 218, Green, 19 mm x 55 m, 0.127 mm

Scotch® Fine Line Tape 218, Green, 19 mm x 55 m, 0.127 mm

Numar de identificare produs 3M 70006028677Numar de catalog 218
 • Suport gros de hartie creponata pentru linii de vopsea bune.
 • Adeziv din cauciuc natural pentru lipire instanta.
 • Rupere usoara, sensibil la presiune
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului
 • Suport gros de hartie creponata pentru linii de vopsea bune.
 • Adeziv din cauciuc natural pentru lipire instanta.
 • Rupere usoara, sensibil la presiune

Un film din polipropilena de finisare mata verde conceputa pentru a oferi o conformabilitate excelenta. Combinatia dintre filmul subtire si adezivul din rasina cauciucata realizeaza o banda de mascare care asigura linii de vopsea de inalta calitate.

Ideala pentru linii drepte lungi si curbe continue Banda de linie fina Scotch® 218 prezinta un adeziv din cauciuc natural sensibil la presiune pentru un grad instant de aderenta ridicata. Intaritura de polipropilena este rigida si mai putin elastica fata de benzile din vinil pentru linii fine, dar se conformeaza cu usurinta la colturi. Se conformeaza si se intinde usor la curbe, prezentand un nivel bun de rezistenta la umiditate si solventi si are o grosime de 5,0 mil pentru a conferi o separare excelenta a liniilor de culori. Aplicatii recomandate Mascare vopsele cu linie fina Etansare recipiente Mascare in strat de acoperire conform pe placile de circuite imprimate Mascare rezistenta la solventi Mascare de oprire la acoperiri electrochimice, necritice Mascare serigrafie Protectie masca impotriva stropirii la placile de circuite imprimate Notatii cu litere Mascare rezistenta la umezeala Etichetare (cu suprafata ce permite suprascrierea) Banda de linie fina Scotch® 218 nu este considerata o banda pentru temperaturi ridicate, dar se poate utiliza la cicluri de coacere de pana la 250ºF (121ºC) timp de pana la 30 de minute. Banda nu trebuie supusa expunerii la exterior sau sub actiunea razelor solare pe perioade indelungate pentru ca poate deveni greu de scos. Aducerea la suprafata a unor idei mai bune prin stiinta si inovatie In cadrul Diviziei 3M de adezivi si benzi industriale, aplicam stiinta aderentei pentru a livra solutii inovatoare care imbunatatesc procesele de proiectare si fabricatie ale companiilor de peste tot din lume. In final, tehnologiile noastre ajuta clientii ca dumneavoastra sa livreze produse competitive pe piata, mai rapid si mai eficient.

Specificatii
Culoare
Verde
Resurse
Ghid de selectie al produselor
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.