3M™ Fastbond™ Adeziv de contact 30NF

Numar de identificare produs 3M 62427465307Numar de catalog 30NF
 • Lipeste majoritatea materialelor din plastic, laminatele, lemnul, placajul si panza de ele sau unele de altele
 • Creaza rezistenta mare, rezistent la temperature mari, cu interval de fixare de pana la 4 ore
 • Adezivul se poate aplica prin pulverizare, cu pensula sau cu rola
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Adezivul de contact 30NF 3M™ Fastbond™ reprezinta un adeziv cu dispersie pe baza de apa, puternic, ce prezinta grad ridicat de acoperire, rezistenta imediata de lipire, o maga larga de aplicatii de lipire si buna rezistenta la caldura. Adezivul nostru lipeste majoritatea materialelor poroplaste, plasticele laminate, lemnul, placajul, furnirul si panza intre ele si unele de altele.

Adezivul de contact 3M™ Fastbond™ 30NF creeaza o lipitura foarte puternica, foarte rezistenta la temperaturile inalte, cu un domeniu de prindere de pana la 4 ore. Ideal pentru aplicatii cu materiale stratificate decorative unde folosirea de materiale neinflamabile si COV cu volatilitate redusa sunt critice. Se poate postforma si este rezistent la caldura, nu este inflamabil in stare uda, ceea ce poate ajuta la reducerea riscurilor de incendiu si pe fabricanti sa isi mentina conformitatea la reglementarile de asigurare. Nu este recomandat pentru laminat gips-carton sau pentru lipit suprafete metalice.

 • Lipeste majoritatea materialelor din plastic, laminatele, lemnul, placajul si panza de ele sau unele de altele
 • Creaza rezistenta mare, rezistent la temperature mari, cu interval de fixare de pana la 4 ore
 • Adezivul se poate aplica prin pulverizare, cu pensula sau cu rola
Specificatii
Aspect produs
Vrac
Considerații de mediu
Consiliul pentru resursele de aer din California, GREENGUARD® Certified, Helps contribute to LEED® credits, Conținut scăzut de VOC, Comisia pentru transportul ozonului, SCAQMD
Culoare
Neutru
Dimensiune container (metric)
1 Litre
Forma fizică
Lichid subțire
Ignifug
Neinflamabile
Industrii
Industrie generală
Metoda de aplicare
Perie, Rolă, Spray
Procent de greutate solide (aproximativ)
42.4 to 50 Percent
Rezistența la căldură
<230 Degree Fahrenheit
Timp de deschidere
30 min - 4 hr
Tip de suprafață
Lemn
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.