1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi din poliester
 5. 3M™ Banda adeziva din poliester 8992 verde

3M™ Banda adeziva din poliester 8992 verde

Numar de identificare produs 3M 70006745320Numar de catalog 8992
 • Rezistenta excelenta la abraziune, rezistenta termica si chimica
 • Adezivul siliconic ofera rezistenta ridicata la caldura comparativ cu multi adezivi cauciucati si acrilici.
 • Adera bine pe suprafete dificile la lipire, precum straturi de protectie siliconice si accesorii de fixare imbracate in agenti de demulare.
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Banda din poliester 8992 3M™ reprezinta alegerea ideala pentru mascarea eficienta la vopsirea in camp electrostatic si la anodizare. Se indeparteaza usor fara rupere, rezistand insa la incovoiere si ridicarea marginilor. Combinata cu o rezistenta ridicata la intindere, aceasta banda se comporta foarte bine chiar si la temperaturi foarte ridicate.

Performanta vizibila 3M™ 8992 este o banda cu suport din poliester, verde, transparenta, cu adeziv siliconic. Suportul din poliester ofera o rezistenta excelenta termica, chimica si la abraziune, mentinand in acelasi timp flexibilitatea. Culoarea verde o face evidenta atat la aplicare, cat si la indepartare. Suportul din poliester de rezistenta inalta, se indeparteaza fara a rasa urme de adeziv. Buna rezistenta la tractiune si rezistenta inalta la rupere. Dupa indepartare, banda va lasa o linie de vopsea fina. Aplicatii recomandate Mascare la vopsire in camp electrostatic Innadire, smulgere si inchidere materiale tratate cu silicon. Mascare in timpul proceselor chimice cum sunt acoperirile electrochimice sau anodizarea Banda pentru protectia suprafetelor impotriva excesului de rasina epoxidica intarita Prinderea si innadirea suprafetelor cu aderenta dificila, precum foliile de acoperire siliconice Sustinerea pieselor sacilor de aspirare pentru etansare la prelucrare in autoclave Aplicare curata si indepartare cu silicon Aceasta banda este prevazuta cu un adeziv siliconic preso-activabil, care este ideal pentru temperaturile inalte, permitandu-i sa obtina performante intr-un domeniu larg de temperatura (-60°F/-50°C pana la 400°F/204°C.) Banda are o rezistenta ridicata la imbatranire si este flexibila. Adezivul siliconic are o aderenta buna pe suprafetele dificile, cum sunt materialele siliconice si suprafetele imbracate cu silicon. De asemenea, lucreaza bine in aplicatii de imbinat materiale compozite pentru ca se prinde bine de mulajele tratate cu un agent antiaderent, cu rol de etansare si protejare a matritelor in cadrul proceselor de injectie a rasinilor pentru producerea de materiale compozite si etanseaza pungile de vacuum daca tratamentul cu saci sub vid face parte din procedura. La terminarea lucrului, banda se indeparteaza usor si curat pentru eliminarea proceselor de curatare consumatoare de timp. Banda se va scoate usor de pe o varietate de substraturi si este o alegere buna, cu eficienta costurilor in operatiile de coacere a vopselelor.

 • Rezistenta excelenta la abraziune, rezistenta termica si chimica
 • Adezivul siliconic ofera rezistenta ridicata la caldura comparativ cu multi adezivi cauciucati si acrilici.
 • Adera bine pe suprafete dificile la lipire, precum straturi de protectie siliconice si accesorii de fixare imbracate in agenti de demulare.
Specificatii
Alungirea la rupere
148 Percent
Culoare
Verde
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,082 Millimetre
Industrii
Aparate electrocasnice, Industria Auto, Construcții, Electronică, Industrie generală, Armată și guvern, Imprimare, Vehicule speciale, Transport
Lățime totală (Metric)
128 cm
Lungime generală (metric)
65,8 m
Product Key
8992
Rezistența la rupere (metric)
998 N/100mm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
204 Degree Celsius
Tip de adeziv
Silicon
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.