1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice

3M™ Cushion-Mount™ Plus Banda Flexo E1315 galben 18 X 25 YD

 • 3M ID 70002020074
 • UPC 051125748193

Banda adeziva galbena de montare placi flexografice, cu proprietate de eliberare aer

Previne aparitia petelor pe ecran si tiparirea procesului

Adezivii se indeparteaza curat de pe placile si cilindrii de imprimare

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Banda adeziva galbena de montare placi flexografice, cu proprietate de eliberare aer
 • Previne aparitia petelor pe ecran si tiparirea procesului
 • Adezivii se indeparteaza curat de pe placile si cilindrii de imprimare

Banda de montare placi 3M™ Cushion-Mount™ Plus E1315 reprezinta o banda din spuma dublu adeziva de 0.015 inch (0.38 mm) galbena, utilizata in imprimari. Aceasta banda prezinta proprietatea de eliberare a aerului, cu adeziune ridicata pe partea cu cliseul, utilizata pentru montarea eficienta a placilor de printare flexografice pe cilndri. Acest produs este proiectat pentru utilizare in procesul de printare de inalta calitate.

Banda de montare pe placi 3M™ Cushion-Mount™ Plus E1315 furnizeaza o imprimare compozita medie-moale de calitate inalta. Adezivul se aplica si se scoate usor si curat de pe placile si cilindrii de imprimare pentru montare si scoatere usoare. Aplicatii Imprimare similigravura si compozita de inalta calitate Adezivii din seria E permit scoaterea usoara a placii Imprimare in banda ingusta Imprimare flexografica compozita Placi de imprimare Placi de imprimare flexografica Aderenta la cilindrii si mansoanele de imprimare Usurinta la utilizare Banda adera cu usurinta la mansoanele sau cilindrii de imprimare si permite montarea placii de imprimare in pozitii diferite. Montarea este simpla: pur si simplu se curata placa de imprimare conform recomandarilor primite de la producator, apoi urmeaza un amestec 50-50 de alcool izopropilic – apa. Se sterge placa si se usuca cu o carpa curata. Se aplica banda de montare pe placa: cu mana, folosind o presiune uniforma, sau cu o rola pentru asigurarea contactului uniform pe cilindru sau manson. Se scoate stratul de protectie si se aplica placa de imprimare pe banda. Se aplica presiune cu o rola prin rulare pe placa. Asigurati-va ca treceti cu rola si peste muchiile frontala si posterioara ale placii. Similar, scoaterea este curata si usoara. Placa de imprimare se separa curat de banda si banda se ia curat de pe mansonul sau cilindrul de imprimare, iar operatiile de lucru decurg fara probleme. Imbunatatirea produselor finite Unele benzi concurente pot lasa bule sau riduri care compromit lipirea critica dintre banda de montare si placa de imprimare sau intre placa de montare si manson. Bulele de aer produc defecte de imprimare. Nu va asumati riscul de compromitere a calitatii produselor finale. Banda de montare pe placi 3M™ Cushion-Mount™ Plus E1315 depaseste aceasta problema prin santurile hasurate incrucisat din adeziv, formate de stratul de protectie gofrat. Spre deosebire de produsele cu profil neted sau granulat, seria E prezinta microcanale in adeziv care permit scaparea aerului din spatiul dintre banda si cilindru sau banda si manson si a aerului dintre banda si placa. Bulele de aer dispar pentru o montare practic fara bule de aer. Conduce la o instalare mai rapida si realizarea unor suprafete mai netede for pentru o calitate mai curata a imprimatelor si o productivitate mai ridicata. Istoria noastra in tiparire De decenii, produsele 3M™ lucreaza in fabricile de hartie si imprimerii ajutand la imbunatatirea calitatii lucrarilor finale, imbunatatind eficienta in productie. De la colajul in banda de hartie la montarea pe placa si ambalarea lucrarilor finale, va puteti baza pe 3M™ pentru solutii si servicii de-a lungul operatiilor de tiparire.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Montarea plăcilor flexografice
Aspect produs Rolă
Calitate imprimare (serie) Seria 13
Calitatea imprimării Imprimare combinată - medie‑moale
Culoare Galben
Eliberare a aerului Da
Grosime material de suport (metric) 0.432 Millimetre
Grosimea stratului de aplicare (metric) 0.4 Millimetre
Grosimea stratului de suport principal (metric) 0.11 Millimetre
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric) 0.43 Millimetre
Lungime generală (metric) 22.86 m
Lățime totală (Metric) 457.2 Millimeter
Manșoane din compozit Da
Manșoane din uretan Da
Material de suport Spumă de polietilenă
Mărci Cushion-Mount™
Suport primar Poliester acoperit cu poliester
Tip de adeziv Acrilat diferențial