3M™ Banda dublu-adeziva de transfer ATG 950

 • 3M ID YP208051489
 • UPC 05010027131156

Banda adeziva de transfer de 5.0 mil. Strat de hartie kraft de 60 lb densa. Pentru o larga varietate de materiale. Adeziv acrilic rezistent 300. Aprobat UL. Indeplineste specificatiile guvernamentale SUA MIL-P-19834B, Amendamentul 1.

Buna rezistenta la ultraviolete. Buna rezistenta chimica. Ideal pentru suprafetele cu nivel ridicat de energie (HSE) si nivel redus de energie (LSE).

Utilizata ca banda de transfer de uz general pentru o varietate de aplicatii marunte, ce necesita lipire. Ideala pentru o varietate larga de materiale similare si diferite, unde un adeziv agresiv cu aderenta initiala mare este de dorit. Spraituirea filmelor, foliilor, tesaturilor. Laminarea spumelor, fotografiilor, tesaturilor, metalelor sau etichetelor plastice.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Banda adeziva de transfer de 5.0 mil. Strat de hartie kraft de 60 lb densa. Pentru o larga varietate de materiale. Adeziv acrilic rezistent 300. Aprobat UL. Indeplineste specificatiile guvernamentale SUA MIL-P-19834B, Amendamentul 1
 • Buna rezistenta la ultraviolete. Buna rezistenta chimica. Ideal pentru suprafetele cu nivel ridicat de energie (HSE) si nivel redus de energie (LSE)
 • Utilizata ca banda de transfer de uz general pentru o varietate de aplicatii marunte, ce necesita lipire. Ideala pentru o varietate larga de materiale similare si diferite, unde un adeziv agresiv cu aderenta initiala mare este de dorit. Spraituirea filmelor, foliilor, tesaturilor. Laminarea spumelor, fotografiilor, tesaturilor, metalelor sau etichetelor plastice

Aceasta banda utilizeaza un sistem adeziv acrilic modificat, sensibil la apasare. Prezinta aderenta initiala foarte mare si rezistenta la exfolire pe o varietate larga de materiale, inclusiv majoritatea celor plastice.

Lipiti materiale plastice cu o energie de suprafata mica si mare, materiale plastice texturate, spume, materiale textile si hartie cretata. Ideal pentru atasarea unei varietati largi de materiale similare si nesimilare unde este necesar un adeziv agresiv cu o prindere initiala puternica.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.