1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Domeniu medical
 4. Bandaje și pansamente
 5. Pansamente adezive pentru plăgi
 6. 3M™ Medipore™ + Pad Pansament steril pe suport textil cu pad absorbant neaderent 3573E

3M™ Medipore™ + Pad Pansament steril pe suport textil cu pad absorbant neaderent 3573E

 • 3M ID YP202720220
 • UPC 4054596811324

Pansament usor de manevrat si aplicat, se conformeaza conturului corpului si ajusteaza in functie de miscarea corpului chiar si in cazul edemului.

Material ce permite respiratia pielii pentru un confort sporit al pacientului, schimbul de vapori si aer la nivelul pielii este mult imbunatatit si astfel se reduce riscul de aparitie a maceratiei tisulare.

Padul neaderent nu se va lipii de leziune, permitand procesului de vindecare sa decurga normal; indepartarea se va face fara durere si trauma pentru pacient.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Pansament usor de manevrat si aplicat, se conformeaza conturului corpului si ajusteaza in functie de miscarea corpului chiar si in cazul edemului
 • Material ce permite respiratia pielii pentru un confort sporit al pacientului, schimbul de vapori si aer la nivelul pielii este mult imbunatatit si astfel se reduce riscul de aparitie a maceratiei tisulare
 • Padul neaderent nu se va lipii de leziune, permitand procesului de vindecare sa decurga normal; indepartarea se va face fara durere si trauma pentru pacient
 • Pansament hipoalergic; adezivul este puternic dar in acelasi timp delicat cu pielea

3M™ Medipore™ + Pad este un pansament steril pe suport textil cu pad absorbant neaderent, multifunctional, conceput pentru protejarea inciziilor chirurgicale, a taieturilor, a leziunilor si a plagilor cu exudat in cantitate moderata. Colturile rotunjite ale pansamentului vor impiedica dezlipirea marginilor si astfel se previne inlocuirea lui frecventa.

Dimensiune 10 cm x 35 cm

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.