3M™ Material eticheta 7983

  • 3M ID 70016026737
  • UPC 50021200156286,021200156281

Eticheta printabila pentru o gama larga de aplicatii ce necesita adeziv cu lipire rapida, precum si decapare rapida.

Lipire excelenta si imbinare pentru multe materiale plastice LSE

Eticheta de performanta 3m ofera o gama larga de produse pentru durabilitate pe termen lung si aderenta cu rezistenta la substante chimice auto si durabilitate la exterior. Unele produse sunt materiale conforme UL/CSA care se pot imprima prin proceduri flexografice si serigrafice, precum si prin transfer termic, imprimare digitala, imprimare cu jet de cerneala, imprimare laser sau cu matrice de puncte. Disponibile cu numeroase fete de imprimare precum poliester, polipropilena si vinil pe hartii sau materiale sintetice farmaceutice. Consultati paginile individuale cu datele produsului pentru detalii specifice.

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
  • Eticheta printabila pentru o gama larga de aplicatii ce necesita adeziv cu lipire rapida, precum si decapare rapida
  • Lipire excelenta si imbinare pentru multe materiale plastice LSE
  • Eticheta de performanta 3m ofera o gama larga de produse pentru durabilitate pe termen lung si aderenta cu rezistenta la substante chimice auto si durabilitate la exterior. Unele produse sunt materiale conforme UL/CSA care se pot imprima prin proceduri flexografice si serigrafice, precum si prin transfer termic, imprimare digitala, imprimare cu jet de cerneala, imprimare laser sau cu matrice de puncte. Disponibile cu numeroase fete de imprimare precum poliester, polipropilena si vinil pe hartii sau materiale sintetice farmaceutice. Consultati paginile individuale cu datele produsului pentru detalii specifice

3M™ Digital Label Materials 7983 reprezinta o eticheta argintie mata din poliester de 3.3 mil cu adeziv acrilic de 0.8 mil 300 pe un strat de hartie kraft de 90 lb.

Stratul de acoperire superior mat rezista la degradarea prin frecare, actiunea substantelor chimice, umezelii si fluctuatiilor mari de temperatura. Receptiv la imprimarea prin matrice de puncte si cu posibilitate de scriere de mana. Adezivul cu lipire superioara se prinde bine de substraturile cu o energie de suprafata mica. Strat de protectie plat cu posibilitate de tragere in foi, de 90 lb. Recunoscut UL si acceptat CSA.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M