3M™ Banda dublu-adeziva 99786, transparenta

 • 3M ID 70006719762
 • UPC 051111977798

Banda dublu adeziva subtire de 0.14 mm (5.5 mil) cu un suport netesut, strat de hartie kraft imprimata de 58 lb.

Conformabil, rezistenta buna UV, rezistenta chimica buna, rezistenta buna pentru materiale cu nivel ridicat de energie (HSE) si nivel inferior (LSE).

Folosita ca banda cu strat dublu generica pentru o varietate de aplicatii.

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Banda dublu adeziva subtire de 0.14 mm (5.5 mil) cu un suport netesut, strat de hartie kraft imprimata de 58 lb
 • Conformabil, rezistenta buna UV, rezistenta chimica buna, rezistenta buna pentru materiale cu nivel ridicat de energie (HSE) si nivel inferior (LSE)
 • Folosita ca banda cu strat dublu generica pentru o varietate de aplicatii

Adeziv acrilic cu putere mare de lipire de 0.14 mm (5.5 mils) 300MP si suport netesut pe strat de hartie kraft de 4.2 mil 58 lb.

Material netesut portant pentru stabilitate dimensionala si manipulare imbunatatita. Adeziv acrilic prindere puternica, cu aderenta initiala ridicata. Folosit in aplicatii generale de imbinare, montare si innadire. Prindere rapida si usoara a marginilor de covoare, rupere usoara cu mana.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.