3M™ Scotch-Weld Adeziv epoxidic DP125

Numar de identificare produs 3M 62329314355
 • Ciclu de lucru de 25 minute
 • Rezistenta ridicata la exfoliere si forfecare
 • Vascozitate minima
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Adezivul epoxidic DP125 translucent 3MTM Scotch-WeldTM reprezinta versiunea cu intarire mai rapida a Adezivului epoxidic 2216 translucent B/A 3MTM Scotch-WeldTM. Este un produs flexibil, cu buna aderenta la metale si materiale plastice ranforsate.

Adezivul epoxidic 3M™ Scotch-Weld™ 125 este un adeziv epoxidic versatil, de vascozitate medie care se toarna usor, cu picurare, prelingere si migrare minime si care va curge lin pentru o distribuire controlata, de acuratete. Flexibilitatea il face ideal pentru aplicatii ce implica suprafete nesimilare, unde coeficientii de dilatare termica constituie unul dintre considerente, de exemplu la lipirea sticlei pe metal. Flexibil, rezistenta inalta Comparativ cu adezivii epoxidici de 5 minute frecventi, acest produs flexibil cu un timp de lucru mai lung ofera o lipire mai buna a materialelor plastice si sticlei, cu un miros mai putin accentuat si flexibilitate pentru o rezistenta superioara la exfoliere si impact. Raportul de amestecare este de 1:1 si ofera un timp de lucru de 25 minute, suficient pentru pozitionarea si ajustarea elementelor inainte de intarire. Adezivul atinge rezistenta de manipulare in aproximativ 2, 5 ore si se intareste complet in 7 zile (la 72°F/22°C). Adezivul este disponibil in pachete de marimi variate pentru adecvarea la cerintele utilizatorilor si lucrarii. Ce sunt adezivii epoxidici? Adezivii epoxidici fac parte din clasa de adezivi care poarta denumirea de „adezivi structurali”, care include si poliuretanul, acrilicul, cianoacrilatul si altele. Adezivii epoxidici incep ca polimeri lichizi reactivi care trec printr-o reactie chimica in lant la amestecare si apoi se intaresc formand un material plastic solid. Odata cele doua componente amestecate in rapoartele specifice, acestea incep procesul de intarire si ofera un timp de lucru limitat in care se poate aplica adezivul si se pot pozitiona cele doua suprafete dupa cum este necesar. Acest timp de lucru dureaza undeva intre de la cateva minute pana la 48 ore sau mai mult. In functie de formularea specifica, aceasta clasa de adezivi structurali poate furniza o rezistenta foarte inalta la forfecare si exfoliere, precum si o rezistenta mai buna la caldura si substante chimice decat alti adezivi utilizati frecvent. Adezivii epoxidici au o utilizare larga in variate aplicatii industriale, printre altele, in industria de automobile, aparate de zbor, aparatura, prelucrarea metalelor, articole sportive si electronice; practic oriunde este necesara o rezistenta inalta a imbinarii lipite, alaturi de rezistenta la conditiile de mediu. Acesti adezivi sunt populari pentru usurinta la utilizare, rezistenta mecanica si rezistenta chimica. Se pot crea formule pentru realizarea de adezivi epoxidici care sa fie flexibili sau rigizi, transparenti sau opaci, cu priza rapida sau lenta. Versatilitatea cu care se pot formula adezivii epoxidici ajuta la intrunirea aproape a oricaror cerinte pentru lipire de lemne, metale, sticla, piatra si variate materiale plastice.

 • Ciclu de lucru de 25 minute
 • Rezistenta ridicata la exfoliere si forfecare
 • Vascozitate minima
Specificatii
Aplicații de interior/exterior
Ambele
Aspect produs
Cartuș
Durata de depozitare în luni (de la data de producție)
15
Duritate
70 Shore D
Forma fizică
Lichid curgător
Ignifug
UL94 HB
Industrii
Construcții, Bunuri de larg consum, Electronică, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Armată și guvern, Semnalizare, Vehicule speciale, Transport, Prelucrarea lemnului
Poziția
Best
Rezistența la forfecare
4300 Pound_Per_Square_Inch
Temperatura de aplicare de la (Celsius)
-55 Degree Celsius
Temperatura de aplicare până la (Celsius)
80 Degree Celsius
Temperatura de depozitare
72 Degree Fahrenheit
Timp de deschidere
25 min @ 72 °F (22 °C)
Timp total de uscare
7 Days @ 72 F (22 C)
Tip de adeziv
Rășină epoxidică
Tip produs
Adeziv epoxidic
Vâscozitate
Autonivelant
Volum (metric)
50 mL
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.