1. Romania
  2. Toate produsele 3M
  3. Domeniu medical
  4. Sterilizare și monitorizare
  5. Indicatori biologici
  6. 3M™ Attest™ Indicator Biologic pentru EO. Indicatorul se bazeaza pe reactia colometrica a Bacillus atrophaeus in urma procesului de sterilizare.

3M™ Attest™ Indicator Biologic pentru EO. Indicatorul se bazeaza pe reactia colometrica a Bacillus atrophaeus in urma procesului de sterilizare.

  • 3M ID 70200536962
  • UPC 50707387068054,30707387068050

Acest tip de fiola indicator biologic reduce semnificativ posibilitatea contaminarii si minimizeaza rezultatele fals-pozitiv.

Produs destinat verificarii procesului de sterilizare cu EO

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
  • Acest tip de fiola indicator biologic reduce semnificativ posibilitatea contaminarii si minimizeaza rezultatele fals-pozitiv
  • Produs destinat verificarii procesului de sterilizare cu EO

Indicator biologic (capac verde) destinat monitorizarii proceselor de sterilizare cu oxid de etilena (EO). In urma procesului de sterilizare se va detecta o schimbare de culoare a mediului de cultura. Schimbarea culorii in galben indica un esec al procesului de sterilizare/ Schimbarea culorii in verde va indica ca indicatorul a trecut prin procesul de sterilizare cu EO. Citirea finala a unui rezultat se face dupa 48 ore de la incubare. Instructiunile de utilizare detaliaza intregul proces pentru o verificare corecta.

3M™ Attest™ Indicator Biologic se foloseste fosrte usor si citirea se face la 48 ore

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M