1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Domeniu medical
 4. Sterilizare și monitorizare
 5. Indicatori biologici
 6. 3M™ Attest™ Indicator Biologic pentru EO. Indicatorul se bazeaza pe reactia colometrica a Bacillus atrophaeus in urma procesului de sterilizare.

3M™ Attest™ Indicator Biologic pentru EO. Indicatorul se bazeaza pe reactia colometrica a Bacillus atrophaeus in urma procesului de sterilizare.

Numar de identificare produs 3M 70200536962UPC 30707387068050Numar de catalog 1264
 • Acest tip de fiola indicator biologic reduce semnificativ posibilitatea contaminarii si minimizeaza rezultatele fals-pozitiv.
 • Produs destinat verificarii procesului de sterilizare cu EO
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Specificatii
Capac Color
Verde
Culoare
Verde
Marca
Attest™
Metoda de sterilizare
Oxid de etilena (OE)
Numar de catalog
1264
Sistem de Indicatori Biologici
Standard
Tip produs
Indicator biologic
Utilizarea Produsului
Monitorizarea incarcaturii
Detaliile produsului
 • Acest tip de fiola indicator biologic reduce semnificativ posibilitatea contaminarii si minimizeaza rezultatele fals-pozitiv.
 • Produs destinat verificarii procesului de sterilizare cu EO

Indicator biologic (capac verde) destinat monitorizarii proceselor de sterilizare cu oxid de etilena (EO). In urma procesului de sterilizare se va detecta o schimbare de culoare a mediului de cultura. Schimbarea culorii in galben indica un esec al procesului de sterilizare/ Schimbarea culorii in verde va indica ca indicatorul a trecut prin procesul de sterilizare cu EO. Citirea finala a unui rezultat se face dupa 48 ore de la incubare. Instructiunile de utilizare detaliaza intregul proces pentru o verificare corecta.

3M™ Attest™ Indicator Biologic se foloseste fosrte usor si citirea se face la 48 ore

Large Volume Order​

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.