1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Elemente de fixare reutilizabile
 5. Elemente de fixare cu cârlig tip ciupercă

SJ4570 Dual Lock transparent

 • 3M ID 70070878460
 • UPC 021200448836

Un element de fixare de profil redus, transparent cu tije in forma de ciuperca intarite cu un adeziv acrilic transparent preso-activabil, pentru suprafete geru de lipit cu energie superficiala scazuta.

Element de fixare de profil redus, din poleolefina care este jumatate ca grosime din elementele refolosibile standard Dual Lock si se potrivesc automat.

Proiectat sa se lipeasca de metale, sticla, numeroase materiale plastice si vopseli aplicate in camp electrostatic si materiale cu o energie de suprafata de la medie la mica.

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Un element de fixare de profil redus, transparent cu tije in forma de ciuperca intarite cu un adeziv acrilic transparent preso-activabil, pentru suprafete geru de lipit cu energie superficiala scazuta
 • Element de fixare de profil redus, din poleolefina care este jumatate ca grosime din elementele refolosibile standard Dual Lock si se potrivesc automat
 • Proiectat sa se lipeasca de metale, sticla, numeroase materiale plastice si vopseli aplicate in camp electrostatic si materiale cu o energie de suprafata de la medie la mica

3M prezinta cel mai nou si mai rezistent produs din gama de elemente de fixare refolosibile. Incredibil de subtire, dar foarte rezistent, elementul de prindere refolosibil cu profil redus Dual Lock este mai subtire, usor, puternic si flexibil decat price alt element de fixare refolosibil de pe piata.

Pentru utilizare la interior. Performanta la temperaturi de la joase la medii, rezistenta termica pana la 158 grade F. De utilizat cu metale (aluminiu, otel inoxidabil), sticla, numeroase materiale plastice (polipropilena, polietilena, policarbonat, ABS), vopsire in camp electrostatic si materiale cu o energie de suprafata de la medie la mica.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.