1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi de mascare și hârtie
 5. Benzi de hârtie
 6. Scotch® Flatback Masking Tape 250, Tan, 25 mm x 55 m, 0.15 mm

Scotch® Flatback Masking Tape 250, Tan, 25 mm x 55 m, 0.15 mm

Numar de identificare produs 3M 70006714938Numar de catalog 250
 • Indepartare curata de pe vopsea, acoperiri prin placare si vopsire in camp electrostatic.
 • Adezivul agresiv, cu sensibilitate la apasare asigura aderenta instantanee
 • Suportul de hartie speciala cu spate drept rezista la rupere si sfasiere
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului
 • Indepartare curata de pe vopsea, acoperiri prin placare si vopsire in camp electrostatic.
 • Adezivul agresiv, cu sensibilitate la apasare asigura aderenta instantanee
 • Suportul de hartie speciala cu spate drept rezista la rupere si sfasiere

Banda de mascare Scotch® Flatback 250 este utilizata ca banda de testare a aderentei vopselei in procesul de control al calitatii. Prezinta proprietati decapante ridicate si un strat de hartie rezistent. Este ideala pentru aplicatii de balotare si infasurare.

Prindere puternica, indepartare curata Banda de mascare Scotch® Flatback 250 este prevazuta cu un adeziv de cauciuc care adera instant la o varietate larga de suprafete. Se desprinde usor si ofera o indepartare curata, ceea ce o face ideala pentru aplicatiile de incercare a aderentei vopselelor. Intaritura speciala dreapta din hartie are o rezistenta buna la tractiune pentru a o face rezistenta la rupere. Are, totodata, o desfasurare controlata si ramane usor de rupt si manipulat in timpul procedurii de aplicare. Folosita cel mai adesea ca banda de incercare a aderentei vopselelor, banda de mascare 250 functioneaza bine si in aplicatii generale de mentinere si balotare unde este necesara o intaritura mai puternica din hartie. Ideal de utilizat la temperaturi de pana la 125°F/52°C timp de maxim 30 de minute. Aplicatii recomandate Aplicatii de control de calitate pentru incercarea aderentei vopselelor Aplicatii generale de mentinere si balotare Incercare certificata Banda de mascare cu spate drept Scotch® 250 este proiectata tinand cont de utilizator. Pe interiorul rolei apare data de fabricatie pentru asigurarea ca veti sti intotdeauna durata de viata la raft a acestui produs. Pentru obtinerea celei mai bune performante, folositi banda de mascare cu spate drept Scotch® 250 in termen de 18 luni de la data fabricatiei. Datorita proprietatilor sale unice, banda de mascare cu spate drept Scotch® 250 poate fi certificata ca intrunind ASTM D 6123 / D 6123M-97. Banda de mascare cu spate drept Scotch® 250 a fost utilizata pentru desfasurarea de incercari conforme cu ASTM D-3359; cu toate acestea, metoda de incercare nu sustine si nu sugereaza ca trebuie sa se foloseasca o banda anume. Proiectata si fabricata pentru o aderenta de minim 60 oz/inch pe otel prin ASTM D-3330 Metoda A.

Specificatii
Culoare
Cafeniu
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.