1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi textile și adezive
 5. Benzi adezive
 6. 3M™ Performance Plus Duct Tape 8979, Blue, 48 mm x 55 m, 0.33 mm

3M™ Performance Plus Duct Tape 8979, Blue, 48 mm x 55 m, 0.33 mm

Numar de identificare produs 3M 70006413457Numar de catalog 8979
 • Indepartare curata de pana la 6 luni in exterior.
 • Banda rezistenta la umezeala.
 • Testat conform cu UL 723, ASTM E84
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

Aceasta banda de inalta performanta este fabricata din panza rezistenta la intindere si adeziv agresiv. Proiectata pentru aplicari permanente si temporare, interioare si exterioare.

Construita din pelicula de polietilena laminata pe panza, avand pe spate un adeziv de cauciuc, banda se conformeaza la suprafete neregulate si curbate, rezista la incretire si se rupe curat de pe rola pentru usurinta la aplicare. Este o alegere excelenta pentru operatii de retentie, unde furnizeaza o sigilare etansa la prinderea foliilor de protectie din polietilena si la inchiderea mansetelor de etansare. Banda izolatoare de performanta Plus 8979 a fost testata conform cu UL723, ASTM E84. Se poate utiliza la temperaturi de pana la 200 grade F. La origine dezvoltata pentru aplicatii de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC), banda izolatoare se foloseste astazi intr-o varietate de aplicatii de intretinere, reparatii si constructii. In plus fata de argintiul traditional, o oferim intr-o varietate de culori pentru sporirea utilitatii si amplificarea esteticii. Banda robusta ranforsata cu panza se poate rupe de pe rola si se prinde instantaneu, oferind solutii pentru peticire, balotare, ranforsare, smulgere, bandajare/innadire izolatie, capsulare tevi, asigurarea capetelor de conducte, marcare, etichetare, reparatii temporare, atarnarea foliilor protectoare din polietilena si protejarea impotriva excesului de pulverizare usoara la sablare.

 • Indepartare curata de pana la 6 luni in exterior.
 • Banda rezistenta la umezeala.
 • Testat conform cu UL 723, ASTM E84
Specificatii
Aderența la oțel
57 oz/in
Alungirea la rupere
17 Percent
Aplicații de interior/exterior
Exterior
Clasa de retroreflexie
Performanță excelentă
Culoare
Ardezie albastră
Durata de depozitare
18 Month
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric)
0,29 Millimetre
Îndepărtare curată
Da
Industrii
Industria Auto, Electronică, Mobilă, Industrie generală, Prelucrarea metalelor, Armată și guvern, MRO, Vehicule speciale, Transport, Prelucrarea lemnului
Lățime totală (Metric)
48 mm
Lungime generală (metric)
54,8 m
Mărimea miezului (metric)
76,2 Millimetre
Material adeziv
Cauciuc
Rezistența la rupere (metric)
64 N/cm
Temperatura maximă de operare (Celsius)
93 Degree Celsius
Tip de adeziv
Cauciuc
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.