1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Locuință
 4. Protectoare pentru suprafețe
 5. Suporturi de protecție
 6. Suport de protectie 3M™ Bumpon™ SJ5312, transparent, 3000/cutie

Suport de protectie 3M™ Bumpon™ SJ5312, transparent, 3000/cutie

 • Suporturile de protectie 3M™ Bumpon™ sunt fabricate din poliuretan elastic
 • Aplicare usoara
 • Rezistenta la alunecare
 • Nu vor zgâria sau păta suprafețele.
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului

3M™ Bumpon™ SJ5312 este un suport auto-adeviz din cauciuc fiind folosit in diferite aplicatii ca picioruse de suport pentru aparate, amortizoare sau distantiere. Forma cilindrica, cu partea superioara plana, asigura presiunea de contact si rezistenta la alunecare. Transparent, dimensiuni 12.7 mm latime x 3.6 mm inaltime.

Folosiți suporturile de protecție 3M™ Bumpon™ SJ5312 Transparent, 3000 per cutie pe post de piciorușe, amortizoare și distanțiere, acasă sau la serviciu. Suporturile de protecție transparente din poliuretan elastic sunt auto-adezive, având o rezistență ridicată la alunecare, nu zgârie și nu pătează suprafețele.Forma lor cilindrică cu lățime de 12,7 mm x 3,6 mm înălțime asigură o capacitate de încărcare și performanțe antialunecare excelente. Se aplică cu ușurință datorită adezivului 3M sensibil la presiune, nu se vor fisura și nu se vor întări. Reduc vibrațiile și zgomotul electrocasnicelor mici, mobilierului sau aparatelor electronice.Utilizați pentru a alinia tablourile și pentru a menține produsele distanțate în timpul expedierii. Utilizați ca amortizoare pentru ușile dulapurilor, capace și sertare sau aproape oriunde trântirea, zgârierea, crestarea, lovirea, alunecarea, vibrațiile sau zgomotul reprezintă o problemă pentru produsul dvs. Se aplică pe partea inferioară a aparatelor electrocasnice mici. Reduceți răzuirea, impactul și lovirea. Ideale pentru dispozitive electronice de birou sau portabile, dulapuri electronice, telefoane, tastaturi, pedale, cântare, ceasuri, boxe, dozatoare și computere.

 • Suporturile de protectie 3M™ Bumpon™ sunt fabricate din poliuretan elastic
 • Aplicare usoara
 • Rezistenta la alunecare
 • Nu vor zgâria sau păta suprafețele.
 • Reduc vibrațiile și zgomotul
 • Nu se vor fisura sau întări

Aplicatii sugerate

 • Folosiți aproape oriunde trântirea, zgârierea, crestarea, lovirea, alunecarea, vibrațiile sau zgomotul reprezintă o problemă pentru produsul dvs.
 • Aplicați pe partea inferioară a aparatelor electrocasnice mici, dispozitivelor electronice de birou sau portabile, dulapurilor electronice, telefoanelor, tastaturilor, pedalelor, cântarelor, ceasurilor, boxelor, dozatoarelor și computerelor.
 • Amortizoare pentru ușile dulapurilor, capace și sertare.
 • Distanțiere pentru rame de tablouri pentru a asigura alinierea; pentru aplicații electronice și auto asigurând ajutor la asamblări.
 • Protecții pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului și pentru a proteja piesele împotriva contactului direct între ele.
Specificatii
Aplicații recomandate
Distanțier pentru amortizare, Picioare suport de tăiere, Opritoare cadru ușă, interior, Suport Notebook antiderapant, Rame foto, Panou de scurgere dulap chiuvetă, Prevenție derapare, Picioare pentru aparate de bucătărie mici – încastrate, Protejarea suprafețelor
Aspect produs
Turnat
Culoare
Transparent
Diametru total (metric)
12,7 mm
Disponibilitate
Stocabil
Duritate
75 Suport M
Forma
Capac cilindric plat
Gama de grosimi (metric)
3.0 - 3.9 mm
Gama diametru (metric)
10.0 - 19.9 mm
Înălțime totală (metric)
3,6 mm
Lățime totală (Metric)
3,6 mm
Lungime generală (metric)
12,7 mm
Material de suport
Poliuretan
Product Key
SJ5312
Segmente de piata
Aparate electrocasnice, Industria Auto, Mobilier, Electronică, Industrie generală
Seria produselor
SJ5312
Substraturi
ABS, Acrilic, Sticlă, Metale, Policarbonat
Suport primar
Folie translucidă din poliester
Tip de adeziv
Acrilic (A20)
Tip produs
Bară de protecție
Resurse