3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3779 Q

 • 3M ID 7000000888

Asigura o rezistenta ridicata la caldura pentru o imbinare durabila

Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact

Adezivul cu aplicatii multiple functioneaza pe o varietate de substraturi inclusiv unele materiale plastice

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date de siguranță (PDF, 0B)

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Asigura o rezistenta ridicata la caldura pentru o imbinare durabila
 • Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact
 • Adezivul cu aplicatii multiple functioneaza pe o varietate de substraturi inclusiv unele materiale plastice
 • Open bond time allows for fit adjustment and positioning
 • Low odor helps maintain comfortable work environment

Adezivul nostru cu topire la cald 3779 3M™ Scotch-Weld™ reprezinta un adeziv termoplastic de inalta performanta de culoarea ambrei, creat pentru a oferi o rezistenta superioara la caldura, impact, combustibili si uleiuri, fiind eficient pentru utilizare in aplicatii electronice, precum ingroparea si lipirea firelor.

Fabricam acest produs folosind rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide de utilizat cu aplicatoarele cu topire la cald 3M Scotch-Weld™ PG TC Q si EC. Timpul deschis de 25 de secunde, intr-o cusatura de 1/8", este suficient pentru pozitionari si ajustari ca sa se potriveasca suprafetele de lipit si sustine productivitatea in ritm alert pentru asamblare, imbinare, atasare, asigurare, reparare, lipire panouri, balotare, etansare, incapsulare, rigidizare, lipire spuma, incleiere, ambalare, aderenta si inchidere. Adezivul cu topire la cald 3M Scotch-Weld 3779 va lipi si lemn, poliolefine, precum polietilena si polipropilena, cutii ondulate si substraturi de greutate mica pe mobilier, tapiterie si obiecte-fantezie si intruneste specificatiile pentru incadrarea ca UL 94 VO. Despre adezivii cu topire la temperaturi ridicate si joase Adezivii cu topire la temperaturi inalte / batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ ridicat care se incadreaza intre aproximativ 250 – 380°F (121 – 196°C), in functie de formulare, si se aplica cu aplicatoarele cu topire la temperaturi inalte, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi inalte furnizeaza o lipire aproape instantanee intre numeroase materiale plastice, hartie si lemn, dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Caracteristica de priza rapida a adezivilor cu topire la temperaturi inalte accelereaza operatiile la ambalare si in productie. Adezivii cu topire la temperaturi joase/ batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ scazut care se incadreaza intre aproximativ 170 – 250°F (76 – 121°C), in functie de formulare, si se aplica folosind aplicatoare cu topire la temperaturi joase, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi joase sunt benefici prin aceea ca pot fi utilizati la unirea materialelor termosensibile, cum sunt spuma si o serie de materiale plastice. Furnizeaza o lipire aproape instantanee dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Natura agresiva de lipire la cald a adezivilor cu topire la temperaturi joase accelereaza operatiile de productie si de asamblare care implica metale de calibru usor, unele materiale plastice, si alte materiale nefiborase in plus fata de construirea panourilor de afisare, a rafturilor de expus flori si in proiecte tip hobby. Acesti adezivi se intrebuinteaza si in procesele de fabricatie, asamblare si ambalare, la ferestre, usi, constructii, transport, electronica, si alte industrii, precum si la prelucrarea lemnului, asamblarea/construirea punctelor de prezentare din magazine, panouri de mostre conventii, trofee, obiecte-fantezie, tapiterie, mobilier, componente audio si dulapuri.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.