3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3779 Q

Numar de catalog 3779QNumar de identificare produs 3M 62377991328
  • Asigura o rezistenta ridicata la caldura pentru o imbinare durabila
  • Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact
  • Adezivul cu aplicatii multiple functioneaza pe o varietate de substraturi inclusiv unele materiale plastice
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii
  • Asigura o rezistenta ridicata la caldura pentru o imbinare durabila
  • Adezivul este rezistent la combustibil, ulei si impact
  • Adezivul cu aplicatii multiple functioneaza pe o varietate de substraturi inclusiv unele materiale plastice

Adezivul nostru cu topire la cald 3779 3M™ Scotch-Weld™ reprezinta un adeziv termoplastic de inalta performanta de culoarea ambrei, creat pentru a oferi o rezistenta superioara la caldura, impact, combustibili si uleiuri, fiind eficient pentru utilizare in aplicatii electronice, precum ingroparea si lipirea firelor.

Fabricam acest produs folosind rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide de utilizat cu aplicatoarele cu topire la cald 3M Scotch-Weld™ PG TC Q si EC. Timpul deschis de 25 de secunde, intr-o cusatura de 1/8", este suficient pentru pozitionari si ajustari ca sa se potriveasca suprafetele de lipit si sustine productivitatea in ritm alert pentru asamblare, imbinare, atasare, asigurare, reparare, lipire panouri, balotare, etansare, incapsulare, rigidizare, lipire spuma, incleiere, ambalare, aderenta si inchidere. Adezivul cu topire la cald 3M Scotch-Weld 3779 va lipi si lemn, poliolefine, precum polietilena si polipropilena, cutii ondulate si substraturi de greutate mica pe mobilier, tapiterie si obiecte-fantezie si intruneste specificatiile pentru incadrarea ca UL 94 VO. Despre adezivii cu topire la temperaturi ridicate si joase Adezivii cu topire la temperaturi inalte / batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ ridicat care se incadreaza intre aproximativ 250 – 380°F (121 – 196°C), in functie de formulare, si se aplica cu aplicatoarele cu topire la temperaturi inalte, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi inalte furnizeaza o lipire aproape instantanee intre numeroase materiale plastice, hartie si lemn, dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Caracteristica de priza rapida a adezivilor cu topire la temperaturi inalte accelereaza operatiile la ambalare si in productie. Adezivii cu topire la temperaturi joase/ batoanele cu topire la cald au un punct de topire relativ scazut care se incadreaza intre aproximativ 170 – 250°F (76 – 121°C), in functie de formulare, si se aplica folosind aplicatoare cu topire la temperaturi joase, cunoscute sub denumirea de „pistoale de lipit” (cu adeziv). Adezivii cu topire la temperaturi joase sunt benefici prin aceea ca pot fi utilizati la unirea materialelor termosensibile, cum sunt spuma si o serie de materiale plastice. Furnizeaza o lipire aproape instantanee dar, la reincalzirea imbinarii lipite, unele variante se vor inmuia, permitand separarea suprafetelor unite. Natura agresiva de lipire la cald a adezivilor cu topire la temperaturi joase accelereaza operatiile de productie si de asamblare care implica metale de calibru usor, unele materiale plastice, si alte materiale nefiborase in plus fata de construirea panourilor de afisare, a rafturilor de expus flori si in proiecte tip hobby. Acesti adezivi se intrebuinteaza si in procesele de fabricatie, asamblare si ambalare, la ferestre, usi, constructii, transport, electronica, si alte industrii, precum si la prelucrarea lemnului, asamblarea/construirea punctelor de prezentare din magazine, panouri de mostre conventii, trofee, obiecte-fantezie, tapiterie, mobilier, componente audio si dulapuri.

Resurse