3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3748 Q, alb

 • 3M ID 7000000878

Prezinta proprietati excelente la socul termic de temperatura scazuta pentru o aderenta optima, de lunga durata

Rezistenta ridicata la caldura asigura durabilitate la temperature oscilante

Proprietatile electrice exceptionale ofera solutia ideala pentru aplicatii electrice

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date de siguranță (PDF, 0B)

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Prezinta proprietati excelente la socul termic de temperatura scazuta pentru o aderenta optima, de lunga durata
 • Rezistenta ridicata la caldura asigura durabilitate la temperature oscilante
 • Proprietatile electrice exceptionale ofera solutia ideala pentru aplicatii electrice

Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 reprezinta un adeziv rezistent, flexibil, cu proprietati exceptionale la socul termic de temperatura joasa, capabil sa asigure aderenta optima in conditii de temperatura fluctuanta. Fabricat 100% din rasina termoplastica solida, acest adeziv cu topire la cald ofera o durabilitate excelenta intr-o larga varietate de aplicatii.

Livreaza durabilitate, ofera incredere Alaturi de proprietatile de soc termic la temperaturi joase, am creat adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 ca sa ofere si o rezistenta buna la caldura, oferind o solutie adeziva de nadejde la temperaturi inalte fara ridicarea de pe suprafete sau deformare. De asemenea, am formulat acest adeziv cu topire la cald ca sa ofere proprietati electrice excelente, ceea ce il face ideal pentru aplicatiile electrice. O caracteristica care face adezivul cu topire la cald 3M™3748 o solutie excelenta in aplicatiile electrice consta in proprietatile sale necorozive, care mentin calitatea si rezistenta in timp a adezivului. Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 ofera si o rezistenta ridicata la exfoliere pentru rezistenta si rezilienta de lunga durata. Produsul are capacitate de lipire pe multe substraturi, in special pe materiale care sunt in mod normal greu de lipit, precum polipropilena si polietilena. Aplicatii recomandate Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 se poate utiliza in numeroase industrii, inclusiv cea de automobile, in constructii, la mobilier, semnalistica, bunuri de larg consum, vehicule speciale, transport, in domeniul militar, vanzarea cu amanuntul, electronica, prelucrarea lemnului si ambalare. Aplicatiile recomandate pentru acest produs includ: Electronica Materiale plastice Lemn Spuma Materiale textile Carton Ce este bine de stiut despre adezivii cu topire la cald Adezivii cu topire la cald sunt rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide. Acesti adezivi sunt proiectati sa se retopeasca dupa lipire daca sunt expusi la temperaturi suficient de mari. Avantajul adezivilor cu topire la cald este ca, spre deosebire de organele de fixare mecanice si benzile de etansare, sunt practic invizibili intre suprafete. Adezivii nostri cu topire la cald se lichefiaza la incalzire, umplu repede spatiile libere si umezesc suprafata de unire. La aplicarea pe o suprafata, se racesc, se intaresc si ating rezistenta imbinarii lipite in cateva secunde. Datorita timpului de lucru rapid, ansamblurile se pot muta imediat dupa aplicare, ceea ce elimina nevoia de cleme, organe de fixare sau durate si energie suplimentare de uscare. Va depasesc asteptarile Descoperiti avantajele adezivului cu topire la cald 3M™ 3748, formulat sa fie flexibil si gata pentru a va indeplini cerintele aplicatiei. Am proiectat acest clei cu topire la cald ca sa exceleze in aplicatiile electrice si sa reziste la o varietate de medii diferite prin proprietatile sale excelente de soc termic la temperaturi joase si rezistenta la caldura. Adezivul cu topire la cald 3748 este o solutie rapida, gata sa va depaseasca asteptarile.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aspect produs Livră
Dimensiune container (metric) 5 kg
Forma Lichid curgător
Industrii Ambalare, Armată și guvern, Bunuri de larg consum, Construcții, Electronică, Industria Auto, Industrie generală, Mobilă, Prelucrarea lemnului, Semnalizare, Transport, Vehicule speciale, Vânzare cu amănuntul
Lungime generală (metric) 0.2 m
Lățime totală (Metric) 15.9 Millimeter
Metoda de aplicare Prelucrare manuală, Spray
Mărci 3M™
Procent de greutate solide (aproximativ) 100 %
Rezistența la căldură 175 de grade Fahrenheit
Rezistența la forfecare 250 Pound_Per_Square_Inch
Rezistență la căldură (Celsius) 79 °C
Setarea temperaturii pentru pistolul cu încălzire EC 4
Timp de deschidere 50 de secunde
Tip de adeziv Polipropilenă
Tip de suprafață Lemn, Plastic