3M™ Scotch-Weld™ Adeziv Hot Melt, 3748 Q, alb

  • 3M ID 62374891323
  • UPC 50021200763743

Prezinta proprietati excelente la socul termic de temperatura scazuta pentru o aderenta optima, de lunga durata

Rezistenta ridicata la caldura asigura durabilitate la temperature oscilante

Proprietatile electrice exceptionale ofera solutia ideala pentru aplicatii electrice

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date de siguranță (PDF, 0B)

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
  • Prezinta proprietati excelente la socul termic de temperatura scazuta pentru o aderenta optima, de lunga durata
  • Rezistenta ridicata la caldura asigura durabilitate la temperature oscilante
  • Proprietatile electrice exceptionale ofera solutia ideala pentru aplicatii electrice

Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 reprezinta un adeziv rezistent, flexibil, cu proprietati exceptionale la socul termic de temperatura joasa, capabil sa asigure aderenta optima in conditii de temperatura fluctuanta. Fabricat 100% din rasina termoplastica solida, acest adeziv cu topire la cald ofera o durabilitate excelenta intr-o larga varietate de aplicatii.

Livreaza durabilitate, ofera incredere Alaturi de proprietatile de soc termic la temperaturi joase, am creat adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 ca sa ofere si o rezistenta buna la caldura, oferind o solutie adeziva de nadejde la temperaturi inalte fara ridicarea de pe suprafete sau deformare. De asemenea, am formulat acest adeziv cu topire la cald ca sa ofere proprietati electrice excelente, ceea ce il face ideal pentru aplicatiile electrice. O caracteristica care face adezivul cu topire la cald 3M™3748 o solutie excelenta in aplicatiile electrice consta in proprietatile sale necorozive, care mentin calitatea si rezistenta in timp a adezivului. Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 ofera si o rezistenta ridicata la exfoliere pentru rezistenta si rezilienta de lunga durata. Produsul are capacitate de lipire pe multe substraturi, in special pe materiale care sunt in mod normal greu de lipit, precum polipropilena si polietilena. Aplicatii recomandate Adezivul cu topire la cald 3M™ 3748 se poate utiliza in numeroase industrii, inclusiv cea de automobile, in constructii, la mobilier, semnalistica, bunuri de larg consum, vehicule speciale, transport, in domeniul militar, vanzarea cu amanuntul, electronica, prelucrarea lemnului si ambalare. Aplicatiile recomandate pentru acest produs includ: Electronica Materiale plastice Lemn Spuma Materiale textile Carton Ce este bine de stiut despre adezivii cu topire la cald Adezivii cu topire la cald sunt rasini termoplastice alcatuite 100% din particule solide. Acesti adezivi sunt proiectati sa se retopeasca dupa lipire daca sunt expusi la temperaturi suficient de mari. Avantajul adezivilor cu topire la cald este ca, spre deosebire de organele de fixare mecanice si benzile de etansare, sunt practic invizibili intre suprafete. Adezivii nostri cu topire la cald se lichefiaza la incalzire, umplu repede spatiile libere si umezesc suprafata de unire. La aplicarea pe o suprafata, se racesc, se intaresc si ating rezistenta imbinarii lipite in cateva secunde. Datorita timpului de lucru rapid, ansamblurile se pot muta imediat dupa aplicare, ceea ce elimina nevoia de cleme, organe de fixare sau durate si energie suplimentare de uscare. Va depasesc asteptarile Descoperiti avantajele adezivului cu topire la cald 3M™ 3748, formulat sa fie flexibil si gata pentru a va indeplini cerintele aplicatiei. Am proiectat acest clei cu topire la cald ca sa exceleze in aplicatiile electrice si sa reziste la o varietate de medii diferite prin proprietatile sale excelente de soc termic la temperaturi joase si rezistenta la caldura. Adezivul cu topire la cald 3748 este o solutie rapida, gata sa va depaseasca asteptarile.

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M