Folie de protective a caroseriei Scotchgard™ Seria Mat

 • Aspect mat satinat care se potriveste cu majoritatea vopselelor mate din fabrica sau transforma vopseaua lucioasa a vehiculului in aspect mat satinat
 • Personalizeaza si protejeaza zonele vulnerabile vopsite de zgarieturi, pietricele si pete
 • Trhnologia de remediere automata permite ca zgarieturile minore sa dispara
 • Sustinuta de o garantie de 10 ani
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Detaliile produsului
 • Aspect mat satinat care se potriveste cu majoritatea vopselelor mate din fabrica sau transforma vopseaua lucioasa a vehiculului in aspect mat satinat
 • Personalizeaza si protejeaza zonele vulnerabile vopsite de zgarieturi, pietricele si pete
 • Trhnologia de remediere automata permite ca zgarieturile minore sa dispara
 • Sustinuta de o garantie de 10 ani
 • Folie usor de instalat, flexibila, permite o aplicare mai eficienta de catre aplicatorii certificati 3M
 • Robusta, durabila si nu necesita intretinere

Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Pro Series Mat ofera personalizare si protectie superioara suprafetelor auto. Folia Pro Series Mat prezinta o formula de remediere automata care permite ca zgarieturile minore sa dispara singure. Tehnologia foliei 3M asigura rezistenta exceptionala importive stropilor, intemperiilor si abraziunii, contribuind la pastrarea aspectului masinii neschimbat.

Protectie personalizata
Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Pro Seria Mat ofera cel mai inalt nivel de rezistenta la zgarieturi si pete, durabilitate si personalizare. Folie transparenta din satin, usor de instalat se potriveste cu stralucirea majoritatii vopselelor mate din fabrica sau transforma vopseaua lucioasa a vehiculului intr-un aspect mat. Adezivul imbunatatit si performanta stratului transparent asigura o protectie durabila, iar substratul detasabil din poliester protejeaza folia de amprentele de suprafata inainte de instalare.

Protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei creeaza o bariera de protectie in jurul zonelor vulnerabile, cum ar fi bare de protectie fata, capote si marginile usilor. Ajuta la prevenirea deteriorarii aspectului vehiculelor de pietricele, zgarieturi, insecte, resturilor de pe carosabil si a intemperiilor. Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Pro Seriea Mat prezinta un strat durabil cu o rezistenta excelenta la abraziune, strapungere si rupere, impreuna cu o rezistenta ridicata la caldura si umiditate.

Aspectul catifelat, neted al PPF Pro Seria Mat este unic pentru industrie si permite clientilor sa personalizeze orice vehicul conform stilului lor. Poate fi aplicata ca accente pentru a evidentia anumite zone sau ca o acoperire completa a vehiculului pentru un aspect personalizat. Ca parte a liniei de produse PPF Scotchgard™ Seria Pro, nu necesita intretinere si nicio ingrijire speciala, astfel incat proprietarii pot spala si trata cu ceara ca de obicei.

Zece ani garantie
Cand este aplicata de un instalator certificat 3M, Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Seria Mat este sustinuta de o garanție de 10 ani, care acopera defectele, inclusiv ingalbenirea, formarea de bule si craparea. Pentru detalii suplimentare, contactati un distribuitor autorizat 3M.

Apelati la profesionisti
Instalatorii certificati 3M valorifica un portofoliu de mii de modele testate de folie premium de protectie a caroseriei. Oferim sesiuni practice de instalare la distribuitori locali autorizati 3M, precum si materiale video de instruire si informatii actualizate.

Stiinta 3M asigura o protectie fiabila a suprafetelor
Inginerii auto 3M au inventat tehnologii inovatoare care permit aplicatorilor auto sa ofere cele mai inalte niveluri de satisfactie a clientilor. Ne-am valorificat capacitatile tehnice si cunostiintele stiintifice pentru a crea Scotchgard™ Pro Seria Mat - o folie auto de protectie a caroseriei care ofera protectie premium pentru vehicule. Aceasta folie este un exemplu remarcabil al modului in care tehnologiile 3M ajuta industria auto, oferind atat usurinta in utilizare, cat si rezultate exceptionale.

Specificatii
Culoare folie de protecție
Transparent
Finisaj suprafață
Mat
Lățime totală (Metric)
1524 mm
Lungime generală (metric)
15,24 m
Material de suport
Polietilenă
Peliculă de bază
Uretan
Tip de adeziv
PSA
Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.