3M™ Perfect-It™ Material de finisare în 1 pas

 • 3M ID UU010065413

Îndepărtați ușor zgârieturile 3M™ Trizact™ 8000 și lăsați un finisaj strălucitor

După 3M™ Trizact™ 8000, oferă un finisaj în 1 pas pe majoritatea culorilor

Formularea mai umedă permite un timp de lucru mai lung, fără uscare

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Tech Data Sheet (PDF, 178KB)

Detalii

Elemente importante
 • Îndepărtați ușor zgârieturile 3M™ Trizact™ 8000 și lăsați un finisaj strălucitor
 • După 3M™ Trizact™ 8000, oferă un finisaj în 1 pas pe majoritatea culorilor
 • Formularea mai umedă permite un timp de lucru mai lung, fără uscare
 • Se poate șterge ușor, necesitând mai puțin timp de curățare

Materialul de finisare în 1 pas 3M™ Perfect‐It™ este un material de înaltă performanță, cu tăiere rapidă, conceput pentru a îndepărta 3M™ Trizact™ 8000 și zgârieturi mai fine, oferind un finisaj în 1 pas pe majoritatea culorilor. Oferă rata de tăiere a unei paste abrazive și finisajul fără holograme al unei paste fine de polișare.

Materialul de finisare în 1 pas 3M™ Perfect‐It™ este conceput pentru a fi utilizat cu bureți de spumă pentru finisare în 1 pas 3M™ Perfect‐It™. Această formulă taie ca o pasta abrazivă dar se comportă și finisează ca o pastă de lustruire permițând obținerea unui finisaj excelent într-un singur pas pe toate vopselele auto mai deschise la culoare. În procesul de finisare 3M, îl utilizați după ce utilizați 3M™ Trizact™ 8000 pentru a obține rapid un finisaj fantastic cu un luciu intens. Pentru culori mai închise, urmați cu pasta de lustruire 3M™ Perfect‐It™ Ultrafina SE și cu buretele de spumă cu cod de culoare albastru corespunzător pentru a îndepărta dârele rămase.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Strat transparent
Consistență Lichid
Dimensiune container (metric) 1 kg
Grade de duritate Extra fin
Mărci Perfect-It™
Tip de container Flacon
Tip de suprafață Vopsea
Volum (metric) 1.03507 L

Frecvent cumpărate împreună