1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Materiale abrazive
 4. Discuri abrazive
 5. Discuri pentru înlocuire rapidă
 6. Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro

Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro

Numar de identificare produs 3M UU009633437
 • Îndepărtează rapid rugina, vopseaua, crustele subțiri și straturile de acoperire de pe metal
 • Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii
 • Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată
 • Mineralul din carbură de siliciu are o putere de așchiere ridicată comparativ cu o granulă abrazivă convențională și lasă în urmă un finisaj fin
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Specificatii
Aspect produs
Disc
Culoare
Maro
Diametru total (metric)
100 mm
Grade de duritate
Extra aspră
Material abraziv
Carbură de siliciu
Mod de fixare
TR+
Detaliile produsului
 • Îndepărtează rapid rugina, vopseaua, crustele subțiri și straturile de acoperire de pe metal
 • Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii
 • Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată
 • Mineralul din carbură de siliciu are o putere de așchiere ridicată comparativ cu o granulă abrazivă convențională și lasă în urmă un finisaj fin
 • Rezistă la încărcare pentru tăiere constantă
 • Randament de mare viteză, vibrații și scântei reduse
 • Sistemul de prindere Roloc™+ facilitează schimbarea discurilor
 • Necesită utilizarea unui pad de susținere Roloc™+ (vândut separat)
 • Ideal pentru aplicații care necesită utilizarea unui disc pe margini și colțuri

Ușor de utilizat, beneficiați de confort atunci când pregătiți suprafețe de metal sau îndepărtați rugina sau vopseaua cu ajutorul discului Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro. Discurile noastre au o construcție nouă, rășină și minerale abrazive din carbură de siliciu, pentru a forma o rețea densă, deschisă. Noua structură a fibrelor oferă discurilor posibilitatea de a urmări contururile piesei de prelucrat cu o mai mare acuratețe, obținând o suprafață de contact mai mare pentru viteze de îndepărtare superioare. Acestea se adaptează foarte bine pe cordoanele de sudură fără a le îndepărta și vă permit, de asemenea, să accesați zone dificile fără a deteriora substratul. Carbura de siliciu are o rată de tăiere ridicată, pentru a lăsa în urmă un finisaj fin. Bavurile, reziduurile și elementele contaminante sunt îndepărtate eficient în timp ce se păstrează geometria piesei prelucrate, reducând astfel necesitatea de repetare a lucrării și ajutând la creșterea productivității. În plus, golurile din structura discului permit eliminarea așchiilor metalice, reducând încărcarea abrazivului. Pentru a asigura o tăiere constantă pe toată durata de viață a abrazivului, rășina de ranforsare a discului se desprinde treptat în timpul utilizării, pentru a scoate la iveală fibre noi și abraziv din carbură de siliciu foarte ascuțit. Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii. Aceste discuri asigură vibrații și scântei reduse, productivitate și o durată de viață lungă și, de asemenea, beneficiază de sistemul de prindere Roloc™. Butonul Roloc™+ este fixat prin disc, sporind rezistența și ușurința în utilizare, permițând în același timp discului să fie folosit pe marginea sa, pentru a curăța sudurile de colț și alte zone greu de accesat. Operatorii pot atașa rapid discul la un pad de susținere Roloc™ (vândut separat), care se conectează la scula electrică, reducând la minimum timpii de asamblare și conectare și ajutând la creșterea productivității.

Discul Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip XT Pro conține minerale abrazive din carbură de siliciu încorporate într-o structură deschisă. Discurile noastre îndepărtează în mod eficient rugina, crustele subțiri, straturile de acoperire și adezivii de pe suprafețe, fără să altereze în mod semnificativ materialul de bază.

Contact

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.