1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Materiale abrazive
 4. Discuri abrazive
 5. Discuri nețesute
 6. Discul Scotch-Brite™ Clean and Strip XT Pro

Discul Scotch-Brite™ Clean and Strip XT Pro

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Îndepărtează rapid rugina, vopseaua, crustele subțiri și straturile de acoperire de pe metal

Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii

Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Îndepărtează rapid rugina, vopseaua, crustele subțiri și straturile de acoperire de pe metal
 • Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii
 • Adaptarea superioară asigură o zonă de contact mai mare, pentru o productivitate ridicată
 • Mineralul din carbură de siliciu are o putere de așchiere ridicată comparativ cu o granulă abrazivă convențională și lasă în urmă un finisaj fin
 • Rezistă la încărcare pentru tăiere constantă
 • Randament de mare viteză, vibrații și scântei reduse

Discul Scotch-Brite™ Clean and Strip XT Pro conține minerale abrazive din carbură de siliciu încorporate într-o structură deschisă. Discurile noastre îndepărtează în mod eficient rugina, crustele subțiri, straturile de acoperire și adezivii de pe suprafețe, fără să altereze în mod semnificativ materialul de bază.

Ușor de utilizat, beneficiați de confort atunci când pregătiți suprafețe de metal sau îndepărtați rugina sau vopseaua cu ajutorul discului Scotch-Brite™ Clean and Strip XT Pro. Discurile noastre au o construcție nouă, rășină și minerale abrazive din carbură de siliciu, pentru a forma o rețea densă, deschisă. Noua structură a fibrelor oferă discurilor posibilitatea de a urmări contururile piesei de prelucrat cu o mai mare acuratețe, obținând o suprafață de contact mai mare pentru viteze de îndepărtare superioare. Acestea se adaptează foarte bine pe cordoanele de sudură fără a le îndepărta și vă permit, de asemenea, să accesați zone dificile fără a deteriora substratul. Carbura de siliciu are o rată de tăiere ridicată, pentru a lăsa în urmă un finisaj fin. Bavurile, reziduurile și elementele contaminante sunt îndepărtate eficient în timp ce se păstrează geometria piesei prelucrate, reducând astfel necesitatea de repetare a lucrării și ajutând la creșterea productivității. În plus, golurile din structura discului permit eliminarea așchiilor metalice, reducând încărcarea abrazivului. Pentru a asigura o tăiere constantă pe toată durata de viață a abrazivului, rășina de ranforsare a discului se desprinde treptat în timpul utilizării, pentru a scoate la iveală fibre noi și abraziv din carbură de siliciu foarte ascuțit. Fibra de înaltă duritate rezistă la încărcare și are o prestație bună la muchii. Aceste discuri asigură, de asemenea, vibrații și scântei reduse, productivitate și o durată de viață lungă.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.