Fluid de acoperire 3M™ Novec™ 1720

 • 3M ID B5005005019

Aplicare usoara - se usuca in contact cu aerul in cateva secunde si trebuie tratat termic pentru o performanta optima

Adera pe o varietate de suprafete, inclusiv sticla, metale si oxizi de metal

Confera excelente proprietati anti-umezire, anti-soc si anti-migrare

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 110KB)

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Aplicare usoara - se usuca in contact cu aerul in cateva secunde si trebuie tratat termic pentru o performanta optima
 • Adera pe o varietate de suprafete, inclusiv sticla, metale si oxizi de metal
 • Confera excelente proprietati anti-umezire, anti-soc si anti-migrare
 • Nu contine compusi organici volatili (COV) si are un potential redus de incalzire globala
 • Este transparent din punct de vedere optic, nu creaza ceata si nici nu reduce claritatea

Fluidul de acoperire 3M™ Novec™ 1720 adauga proprietati de curatare pe suprafete cum ar fi monitoarele cu ecrane din sticla si componente ale dispozitivelor electronice mobile. Este o solutie incolora, cu concentratie de 0,1% a unui polimer acrilic pe baza de flor in amestec cu un solvent de hydrofluorether.

Fluidul de acoperire 3M™ Novec™ 1720 prezinta in plus o capacitate de curatare usoara si de anti-depunere pe o varietate de suprafete cum ar fi cu ercane anti-reflexie si componente ale dispozitivelor electronice mobile. Este o solutie incolora, cu vascozitate scazuta, concentratie de 0,1% a unui polimer acrilic pe baza de flor in amestec cu un solvent de hydrofluorether. Fluidul se usuca pana devine o pelicula subtire, transparenta, permanenta cu excelente proprietati hidrofobe si oleofobe. Adera pe straturile de sticla si oxid de metal, protejand otelul, aluminiu, materialele compozite si o varietate de alte suprafete. Pelicula se usuca in contact cu aerul in cateva secunde si trebuie sa fie tratata termic ulterior.

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.