80349 3M™ Perfect-It™ Extra Fine PLUS Polis,

 • 3M ID 7100072586

Îndepărtați șlefuirea fină și zgârieturile mai grosiere ale compusului

Utilizați pentru a îndepărta coaja de portocală

Produs de bază în cadrul procesului de lustruire pe coduri de culoare 3M

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Tech Data Sheet (PDF, 212KB)Fișă cu date de siguranță (PDF, 0B)

Detalii

Elemente importante
 • Îndepărtați șlefuirea fină și zgârieturile mai grosiere ale compusului
 • Utilizați pentru a îndepărta coaja de portocală
 • Produs de bază în cadrul procesului de lustruire pe coduri de culoare 3M
 • Proiectat pentru vopsele standard 2K

Compusul extra fin plus 3M™ Perfect-It™ este un compus de finisare fin conceput special pentru sistemele moderne de vopsea cu strat rezistent la zgârieturi.

Pentru lucrări deosebite de restaurare a vopselelor și rezultate bune cu caroseria, utilizați compusul extra fin plus 3M™ Perfect-It™ după Fast Cut Plus sau XL. Îl puteți utiliza, de asemenea, ca un singur produs de lustruire pentru sisteme standard de vopsea cu două pachete, unde este nevoie de puțină restaurare. Compusul extra fin plus 3M™ Perfect-It™ este un produs din gama largă de produse 3M™ de rectificare a vopselelor concepute să ajute atelierele de vopsire auto la obținerea unui finisaj perfect, rapid și eficient. Compusul extra fin plus 3M™ Perfect-It™este unul dintre compușii de ultimă generație de compuși cu coduri de culori câștigători de premii, conceput pentru a face față practic tuturor lucrărilor de rectificare a defectelor de vopsea, care pot fi efectuate acum cu ușurință și încredere.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Strat transparent
Dimensiune container (metric) 1 Litre
Grade de duritate Extra fin
Mărci Perfect-It™
Tip de suprafață Vopsea
Volum (metric) 1 L

Produse Asociate