1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Materiale abrazive
 4. Discuri abrazive
 5. Discuri de hârtie
 6. 3M™ Cubitron™ II Hookit™ discuri abrazive linia 737U

3M™ Cubitron™ II Hookit™ discuri abrazive linia 737U

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Tăiere cu 30% mai rapidă în comparație cu alte abrazive de calitate superioară

Granulele cu formă precisă, care se ascut singure, sunt de două ori mai durabile decât produsele abrazive industriale convenționale.

O suprafață de tăiere mai ascuțită înseamnă că este necesară o presiune mai mică, ceea ce reduce frecarea și uzura.

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 572KB)

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Tăiere cu 30% mai rapidă în comparație cu alte abrazive de calitate superioară
 • Granulele cu formă precisă, care se ascut singure, sunt de două ori mai durabile decât produsele abrazive industriale convenționale
 • O suprafață de tăiere mai ascuțită înseamnă că este necesară o presiune mai mică, ceea ce reduce frecarea și uzura
 • Modelul cu mai multe găuri pentru șlefuire precisă permite aspirarea excelentă a prafului
 • Sistemul de fixare cu arici Hookit™ asigură o bună fixare și este ușor de îndepărtat, pentru o înlocuire rapidă
 • Disponibil în granulații 80+ și 320+

Beneficiați de o mai bună tăiere și de durabilitate sporită în timpul etapelor principale ale reparațiilor auto, cu discul abraziv cu mai multe găuri 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Purple+ 737U. Discul abraziv cu granule triunghiulare și model cu mai multe găuri este ideal pentru îndepărtarea vopselei, șlefuirea chitului, șlefuirea fină pentru vopsire și pregătirea finală înainte de uniformizare sau grunduire.

Șlefuiți chitul, îndepărtați vopseaua și efectuați șlefuirea fină pentru vopsire cu discul abraziv cu mai multe găuri 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Purple+ 737U. Discul abraziv cu granule triunghiulare și model cu mai multe găuri poate fi utilizat și în pregătirea finală înainte de uniformizare sau grunduire. Asigură o tăiere superioară, este cu 30% mai rapid decât alte abrazive de calitate superioară și are o durată mare de utilizare în timpul etapelor cheie ale reparațiilor la caroserie. Suprafața discului abraziv are la bază tehnologia Precision Shaped Grain (granulă cu formă precisă). Este realizat din granule triunghiulare ascuțite, orientate electrostatic. Fiecare granulă funcționează ca un instrument individual de tăiere, pentru a trece prin vopsea și chit. Modelul cu mai multe găuri al discului abraziv permite aspirarea excelentă a prafului, mărind viteza de tăiere și durata de utilizare a discului. Partea din spate a discului abraziv are la bază tehnologia Hookit™. Sistem de fixare cu arici pentru spațiile de lucru în care discurile cu suport adeziv pot fi stricate de praf, murdărie sau reziduuri din aer. Discurile de șlefuire Hookit™ se atașează la un suport cu arici (se vinde separat) pe o mașină de șlefuit orbitală, pot fi îndepărtate cu ușurințe și pot fi reutilizate pe întreaga durata de utilizare a abrazivului.

Produse asociate

Diametru total (metric) 150 Millimeter, 90 Millimeter
Aspect produs Disc
Grade de duritate Aspru
Granulație 240+, 180+, 320+, 120+, 80+
Mod de fixare Cârlig și buclă

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.