Coala abrazivă de hârtie 3M™ Wetordry™ 734

  • Opțiuni disponibile
  • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Coală abrazivă din carbură de siliciu pentru utilizare umedă sau uscată

Coala de șlefuire de hârtie se poate folosi umedă sau uscată.

Granulații P60 până la P1200

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
  • Coală abrazivă din carbură de siliciu pentru utilizare umedă sau uscată
  • Coala de șlefuire de hârtie se poate folosi umedă sau uscată
  • Granulații P60 până la P1200

Șlefuiți toate tipurile de suprafețe cu coala abrazivă de hârtie 3M™ Wetordry™ 734. Coala abrazivă are minerale din carbură de siliciu pentru o tăiere ascuțită și uniformă. Impermeabilă și durabilă, asigură un finisaj uniform. Disponibilă în granulații între P60 și P1200. Fiecare coală măsoară 230 mm x 280 mm.

Coala abrazivă de hârtie 3M™ Wetordry™ 734 este o hârtie de șlefuit cu tăiere rapidă pentru aproape orice tip de suprafață. Coala noastră abrazivă încorporează minerale din carbură de siliciu pentru o tăiere ascuțită și uniformă. Suportul ușor și rezistent la apă oferă flexibilitate și compatibilitate cu o gamă largă de granulații, pentru a permite un finisaj ultrafin. Adecvată pentru toate tipurile de aplicații, de la zone mici, dificile, până la îndepărtarea straturilor E-Coat persistente, coala de șlefuire este impermeabilă și durabilă. Disponibilă în granulații între P60 și P1200. Fiecare coală măsoară 230 mm x 280 mm.

Proprietati tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M