Coli abrazive 3M™ Wetordry™ 401Q

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Coala comodă se poate utiliza umedă sau uscată pe vopsea, grund, gelcoat și metal.

Suportul impermeabil permite utilizarea umedă pentru o încărcare redusă și o tăiere mai rapidă.

Șlefuiți fiecare tip de zonă

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Tech Data Sheet (PDF, 231KB)

Detalii

Elemente importante
 • Coala comodă se poate utiliza umedă sau uscată pe vopsea, grund, gelcoat și metal
 • Suportul impermeabil permite utilizarea umedă pentru o încărcare redusă și o tăiere mai rapidă
 • Șlefuiți fiecare tip de zonă
 • Gamă de granulații fine între 1000 și 3000, pentru rezultate profesionale

Folosiți coala abrazivă 3M™ Wetordry™ 401Q pentru aplicații de șlefuire care necesită o granulație fină și o atingere ușoară, cum ar fi șlefuirea umedă a caroseriei și finisarea vopsele. Am combinat suportul de hârtie de greutate A impermeabil și durabil cu mineralul din carbură de siliciu cu proprietăți de tăiere rapidă pentru modele de zgârieturi uniforme și lustruire mai ușoară.

Pentru aplicații de șlefuire care necesită o granulație fină și o atingere ușoară, cum ar fi șlefuirea umedă a caroseriei și finisarea vopselei, folosiți coala abrazivă 3M™ Wetordry™ 401Q. Combinând suportul de hârtie de greutate A impermeabil și durabil cu mineralul din carbură de siliciu cu proprietăți de tăiere rapidă, coala abrazivă oferă modele de zgârieturi uniforme care sunt mai ușor de lustruit. Carbura de siliciu este un mineral extrem de dur, care taie foarte repede. Punctele sale ascuțite se fracturează ușor. Rezultatul: noi muchii ascuțite și o finisare netedă și profesională. Utilizați coala de șlefuire umedă sau uscată, pe vopsea, grund, gelcoat și metal. A se utiliza umedă pentru a reduce la minimum praful și înfundarea punctelor abrazive în aplicații mai ușoare, cum ar fi finisarea și pregătirea vopselei.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Lățime totală (Metric) 138 Millimeter
Aspect produs Coală
Granulație P1500
Greutatea suportului Greutate A
Lungime generală (metric) 230 Millimeter