Burete pentru lustruire ultra fină 3M™ Perfect-It™

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Obțineți o strălucire intensă pe finisaje de vopsea de culoare închisă

Folosit pentru a ajuta la eliminarea dârelor și aplicarea finisajelor cu luciu intens

Fața gofrată oferă o suprafață de contact suficientă, în timp ce ține bine pasta de lustruire

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 283KB)

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Obțineți o strălucire intensă pe finisaje de vopsea de culoare închisă
 • Folosit pentru a ajuta la eliminarea dârelor și aplicarea finisajelor cu luciu intens
 • Fața gofrată oferă o suprafață de contact suficientă, în timp ce ține bine pasta de lustruire
 • Ideal pentru a lucra cu 3M™ Perfect-It™ Ultrafina SE

Buretele nostru pentru lustruire ultra fină 3M™ Perfect-It™ ajută la eliminarea dârelor de pe suprafețele vopsite, chiar și de pe mașinile cu culori dificile închise la culoare. Dispunând de un design unic al feței gofrat care ține lichidul de lustruire, acest burete aplică uniform pasta de lustruire fără a elibera excesul de pastă care poate provoca ondulări în finisaj.

Pentru un finisaj excepțional și fără dâre sau holograme inestetice, utilizați Buretele pentru lustruire ultra fină 3M™ Perfect‐It™. An conceput buretele nostru cu pori moi și fini pentru a distribui în mod uniform pasta de lustruit și a îndepărta dârele de pe suprafețele vopsite, chiar și de pe mașinile cu culori dificile închise la culoare. Folosiți-l cu Pasta de lustruit ultra fină pentru mașini 3M și în mod ideal cu Adaptorul de conectare rapidă (în funcție de bureții aleși). Buretele nostru albastru de șlefuire din spumă face parte din generația următoare a gamei noastre câștigătoare de premii cu coduri de culori. Este conceput pentru la ajuta la obținerea unei finisări excepționale. Curățarea este, de asemenea, rapidă și eficientă. Disponibilă în albastru, în următoarele dimensiuni: 75 mm, 150mm sau 216mm.

Produse asociate

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.