1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1220

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1220

 • 3M ID 70006768645

0.020 inch (0.51 mm) banda dublu adeziva portocalie densitate scazuta

Proiectata sa fie indepartata usor de pe cliseele contaminate cu cerneala

Ideala pentru tiparirea combinatiilor de fonta si raster

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 271KB)

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • 0.020 inch (0.51 mm) banda dublu adeziva portocalie densitate scazuta
 • Proiectata sa fie indepartata usor de pe cliseele contaminate cu cerneala
 • Ideala pentru tiparirea combinatiilor de fonta si raster
 • Easy Mount liner are microcanale pe ambele straturi de adeziv. Modelul hasurat permite aerului sa fie evacuat din spatiul dintre banda si cilindru si din spatiul dintre banda si cliseu. Productivitatea este astfel crescuta, timpul de manopera este redus si defectele de imprimare sunt eliminate

Fixeaza clieseul tau fotopolimeric pe cilindrii cu 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate MountingTape L1220. Banda noastra de 0.51 mm, portocalie, dublu adeziva, are proprietatea de indepartare usoara a aerului si este rezistenta la cerneala, permitand indepartarea usoara si curata a cliseelor. Este folosita pentru lucrari tipografice de calitate ridicata.

Montarea cliseului fără bule de aer permite benzii 3M ™ Cushion-Mount ™ Plus L1220 sa fie indepartata de pe cliseu cu putin efort chiar în prezența contaminanților din cerneală de pe cliseele de imprimare flexografice. Această bandă din spumă portocalie cu densitate mica de 0,020 inch (0,51 mm) este ideală pentru imprimarea combinațiilor de fonte și raster. L1220 fixeaza in siguranță cliseul fotopolimeric pe cilindru pentru a preveni ridicarea marginilor cliseului în timpul imprimării. În special, această bandă flexografică de fixare a cliseelor are o aderenta excelenta si este rezistenta la contaminantii din cerneluri, permițând indepartarea ușoară și curată a cliseului. Aplicații recomandate Montarea plăcilor fotopolimerice pe cilindri. Este folosita în combinații de fonta si raster. Benzile dublu adezive 3M sunt proiectate pentru lucrari wide-web pentru imprimarea ambalajelor flexibile. Banda de montare a cliseului 3M ™ Cushion-Mount ™ Plus L1220 este construită cu adezivi acrilici proiectați pentru aplicații de 20 mil (0,51 mm). Adezivul benzii de pe partea cu liner (dinspre cliseu) este proiectat pentru montarea cliseelor fotopolimerice. Îndepărtarea ușoară a cliseului de bandă duce la oboseală mai mica a operatorului și la durata de viata mai mare a cliseului. Adezivul de pe partea fara liner (dinspre cilindru) este proiectat pentru montarea pe cilindri de imprimare flexografică, oferind o aplicare ușoară la montare și îndepărtarea curată la demontare. Sablonul hasurat al linerului permite indepartarea usoara a bulelor de aer spre deosebire de linerele plate (fara microcanale) sau de cele cu microcanale in forma ovala (peeble pattern) Sablonul hasurat permite ca bulele de aer sa dispara foarte usor din spatiul dintre banda si cliseu sau cilindru. Adezivul menține un contact strâns intre cliseu si cilindru si reduce foarte mult riscul ridicarii marginilor cliseului.

Produse asociate

Aplicații recomandate Montarea plăcilor flexografice
Aspect produs Rolă
Calitate imprimare (serie) 12 Series
Calitatea imprimării Imprimare combinată - ușoară
Culoare Portocaliu
Eliberare a aerului Da
Grosime material de suport (metric) 0,559 Millimetre
Grosimea stratului de aplicare (metric) 0,508 Millimetre
Grosimea stratului de suport principal (metric) 0,11 Millimetre
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric) 0,56 Millimetre
Industrii Imprimare
Lungime generală (metric) 22,86 m
Lățime totală (Metric) 457,2 Millimeter
Manșoane din compozit Da
Material de suport Spumă de polietilenă
Mărci Cushion-Mount™
Suport primar Poliester acoperit cu poliester
Tip de adeziv Acrilat diferențial

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.