1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Banda Flexo E1220 Portocaliu 54 IN X 25 YD

3M™ Cushion-Mount™ Plus Banda Flexo E1220 Portocaliu 54 IN X 25 YD

 • 3M ID 7000049283

Banda portocalie flexo pentru montarea cliseelor cu proprietatea de indepartare a aerului

grosime 0,51 mm

Putin

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Banda portocalie flexo pentru montarea cliseelor cu proprietatea de indepartare a aerului
 • grosime 0,51 mm
 • Putin
 • Controlul consistentei la nivel de micrometru permite masinii de tiparit sa utilizeze multiple densitati ale benzii la o lucrare pentru a optimiza calitatea imprimarii
 • Easy Mount liner, has micro-channels in both adhesive surfaces. The crosshatched pattern allows air to escape from between the tape and cylinder/sleeve and between the tape and plate. The productivity is increased, total handling time is reduced and printing defects are eliminated

Fixeaza clieseul tau fotopolimeric pe cilindrii cu 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate MountingTape E1220. Banda noastra de 0.51 mm, portocalie, dublu adeziva, are proprietatea de indepartare usoara a aerului si a cliseului. Este folosita pentru lucrari tipografice cu viteze ridicate.

3M ™ Cushion-Mount ™ Plus Mounting Tape E1220 cu adeziv ușor de montare este creată pentru montarea cliseelor flexografice pe cilindri. Oferă calitate înaltă pentru densitate scazuta, viteza ridicata de lucru si imprimare screen printing. Linerul nostru Easy Mount creează micro-canale pe ambele suprafețe adezive. Modelul hasurat creează o rețea continuă și permanentă de microcanale în adeziv, permițând evacuarea aerului dintre bandă și cilindru sau dintre bandă și cliseu. Adezivul benzii de pe partea linerului (partea cliseului) este proiectat pentru montarea plăcilor fotopolimerice, are o putere excelentă de aderenta la presare și permite îndepărtarea cliseului curat la demontare. Adezivul benzii de pe partea fara liner (partea cilindrului) este proiectat pentru montarea pe cilindri de imprimare flexografică, permitand o aplicare ușoară la montare și îndepărtarea curata la demontare.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Montarea plăcilor flexografice
Aspect produs Rolă
Calitate imprimare (serie) Seria 12
Calitatea imprimării Imprimare combinată - ușoară
Culoare Portocaliu
Eliberare a aerului Da
Grosime material de suport (metric) 0.559 Millimetre
Grosimea stratului de aplicare (metric) 0.508 Millimetre
Grosimea stratului de suport principal (metric) 0.11 Millimetre
Grosimea totală a benzii fără căptușeală (metric) 0.56 Millimetre
Industrii Imprimare
Lungime generală (metric) 22.86 m
Lățime totală (Metric) 1371.6 Millimeter
Manșoane din compozit Nu
Manșoane din uretan Da
Material de suport Spumă de polietilenă
Mărci Cushion-Mount™
Perioada de garanție 2 ani de la data fabricației
Suport primar Poliester acoperit cu poliester
Tip de adeziv Acrilat diferențial
20 of 21