1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Benzi
 4. Benzi pentru montarea plăcilor flexografice
 5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1920S

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape L1920S

 • 3M ID B40067279

Banda roz flexo pentru montarea cliseelor are proprietatea de indepartare a aerului si rezistenta la contaminantii din cerneluri, permitand indepartarea si curatarea usoara a cliseelor. Pentru utilizare pe cilindrii din uretan.

grosime 0,51 mm

Putin medie

Vedeți mai multe detalii

CONTACTAŢI-NE!

Haideţi să lucrăm împreună! Produsele 3M evoluează constant pentru a satisface mai bine nevoile clienților. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dvs. sau aveți alte întrebări despre soluțiile 3M.
Sunați-ne +40 21 202 8000

Detalii

Elemente importante
 • Banda roz flexo pentru montarea cliseelor are proprietatea de indepartare a aerului si rezistenta la contaminantii din cerneluri, permitand indepartarea si curatarea usoara a cliseelor. Pentru utilizare pe cilindrii din uretan
 • grosime 0,51 mm
 • Putin medie
 • Easy Mount liner are microcanale pe ambele straturi de adeziv. Modelul hasurat permite aerului sa fie evacuat din spatiul dintre banda si cilindru si din spatiul dintre banda si cliseu. Productivitatea este astfel crescuta, timpul de manopera este redus si defectele de imprimare sunt eliminate

Fixeaza clieseul tau fotopolimeric pe cilindrii cu 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate MountingTape E1920S. Banda noastra de 0.38 mm, roz, dublu adeziva, are proprietatea de indepartare usoara a aerului si este rezistenta la cerneala, permitand indepartarea usoara si curata a cliseelor. Este folosita pentru lucrari tipografice cu zonele de raster predominante.

3M ™ Cushion-Mount ™ Plus Mounting Tape L1920S cu adeziv ușor de montare este creată pentru montarea cliseelor flexografice pe cilindri. Noul adeziv de prindere perimetrala a cliseului este creat pentru a indeparta cliseul usor in prezenta contaminantilor din cerneala de pe suprafata cliseului. Banda L1920S oferă calitate înaltă pentru imprimarea la viteză mare a lucrărilor combinate atunci când zonele cu raster predomina. Linerul nostru Easy Mount creează micro-canale pe ambele suprafețe adezive. Modelul hasurat creează o rețea continuă și permanentă de microcanale în adeziv, permițând evacuarea aerului dintre bandă și cilindru sau dintre bandă și cliseu. Adezivul benzii de pe partea linerului (partea cliseului) este proiectat pentru montarea plăcilor fotopolimerice, are o putere excelentă de aderenta la presare și permite îndepărtarea cliseului curat la demontare. Adezivul benzii de pe partea fara liner (partea cilindrului) este proiectat pentru montarea pe cilindri de imprimare flexografică, permitand o aplicare ușoară la montare și îndepărtarea curata la demontare.

Proprietati Tipice

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.