Folie de protective a caroseriei Scotchgard™ SGH6

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Folie de uretan transparenta, de inalta performanta, protejeaza suprafetele vopsite, acoperite cu gel, din fibra de sticla sau alte suprafete auto

Statul transparent cu inhibitori UV mentine claritatea si asigura ca folia nu se va sparge la expunerea UV sau actiunea sarii

Protejeaza impotriva pietricelelor, zgarieturilor si a detariorarii vopselei

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Folie de uretan transparenta, de inalta performanta, protejeaza suprafetele vopsite, acoperite cu gel, din fibra de sticla sau alte suprafete auto
 • Statul transparent cu inhibitori UV mentine claritatea si asigura ca folia nu se va sparge la expunerea UV sau actiunea sarii
 • Protejeaza impotriva pietricelelor, zgarieturilor si a detariorarii vopselei
 • Rezistenta ridicata la caldura si umiditate
 • Disponibila in mai multe latimi de pana la 48”pentru a se potrivi pe o varietate de dimensiuni ale suprafetelor
 • Potrivita pentru barele de protectie fata, capote, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii, aripile, marginile usilor si pragurile
 • Garantie 5 ani

Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ SGH6 este o folie robusta, transparenta, de 8 mil, care protejeaza impotriva zgarieturilor, pietrisului si intemperiilor. Designul inovator al foliei transparente ajuta la pastrarea stralucirii culorii si a liniilor de design pe suprafetele vopsite ale vehicului. Conforma cu specificatiile OEM auto, aceasta folie este flexibila, conforma si durabila chiar si in conditii dificile.

Un strat dublu de protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ SGH6 asigura doua straturi de protectie avansata pentru suprafetele auto expuse. Aceasta folie din poliuretan termoplastic de 8 mil (203 microni) este intarita cu un strat transparent care ofera o protectie suplimentara impotriva deteriorarii UV. Prezinta un liner cu eliberare usoara si un strat transparent de adeziv acrilic sensibil la presiune (PSA) care adera usor si sigur la vopsea auto, protejand suprafata de deteriorare. PPF Scotchgard™ este creat pentru un nivel de performanta mai ridicata decat folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™.

Protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei, cunoscuta si sub denumirea de „scut transparent”, este una dintre cele mai bune modalitati de a pastra asepectul din showroom al unui vehicul. Pastreaza vehiculele noi mai mult timp, fara a schimba caracteristicile de design sau culoarea, prin crearea unei bariere si protejarea zonelor vulnerabile, cum ar fi bare de protectie fata, capote, aripi, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii, marginile usilor si pragurile. Protejeaza impotriva caldurii ridicate, expunere la UV si a sarii.

Pastrarea aspectului vehicului cu folia de protectie a caroseriei (PPF) il face sa para mai nou mai mult timp si poate spori valoarea de revanzare a acestuia in viitor. Cand este aplicata, folia transparent este aproape insesizabila de aspectul original. Folia de uretan robusta, durabila, practic invizibila, ofera o conformabilitate excelenta in jurul contururilor si este o alegere excelenta pentru mentinerea aspectului nou al masinii dorit de proprietari.

Cinci ani garantie
Cand este aplicata de un instalator certificat 3M, folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ este sustinuta de o garantie de cinci ani. Folia aplicata este garantata impotriva defectelor, inclusiv ingalbenirea, formarea de bule si craparea. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati cardul de garantie de mai jos.

Apelati la profesionisti
Aplicatorii certificati 3M beneficiaza de o biblioteca de 1000 de modele proiectate pe calculator pentru a taia modele care se potrivesc vehiculului dvs. - asigurand o instalare precisa si de inalta calitate. Acestia sunt aplicatori certificati in montarea foliei in jurul curbelor compuse, a grilei radiatorului, a deschiderilor rotilor, a barelor de protectie si a tuturor celorlalte zone ale vehiculelor. Folia este taiata folosind un kit de calculator, care este specific modelului, oferind astfel o potrivire precisa care face folia aproape nedetectabila. Pentru aplicatorul instruit, kiturile 3M PPF sunt usor de taiat si instalat.

Stiinta 3M ofera o protectie fiabila a suprafetelor
De la repararea farurilor la materiale acustice pana la folii de protectie a caroseriei, inginerii auto 3M au inventat tehnologii inovatoare care permit tehnicienilor auto sa ofere cele mai inalte niveluri de satisfactie a clientilor. Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ se bazeaza pe aceste tehnologii avansate pentru a prelungi aspectul nou si integritatea suprafetelor expuse ale masinii. Este un exemplu remarcabil al modului in care tehnologiile 3M sustin industria auto, oferind atat usurinta in utilizare, cat si rezultate superioare.

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.