Folie de protective a caroseriei Scotchgard™ Seria Pro

 • Opțiuni disponibile
 • | Selectați opțiunile de produs pentru ID-uri.

Folie premium de uretan, practic invizibila, protejeaza zonele vulnerabile, vopsite ale vehiculului de zgarieturi, așchii si pete

Tehnologia de remediere automata asigura o rezistenta la zgarieturi de neegalat

Pastreaza o claritate exceptionala, cu o buna rezistenta la ingalbenire

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Fișă cu date tehnice (PDF, 202KB)

Specificații

Detalii

Elemente importante
 • Folie premium de uretan, practic invizibila, protejeaza zonele vulnerabile, vopsite ale vehiculului de zgarieturi, așchii si pete
 • Tehnologia de remediere automata asigura o rezistenta la zgarieturi de neegalat
 • Pastreaza o claritate exceptionala, cu o buna rezistenta la ingalbenire
 • Asigura performanta robuta, durabila si fara intretinere
 • Potrivita pentru bare de protectie fata, capote, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii, aripile, marginile usilor si pragurile
 • Stratul galben ofera o claritate optima, mentinand aspectul original al suprafetei
 • Montata de aplicatori 3M certificati - Folia nu modifica culoarea sau elemente de design ale masinii
 • Sustinuta de o garantie de 10 ani
 • Adezivul imbunatatit si performanta stratului transparent asigura o protectie durabila

Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Seria Pro asigura protectie superioara suprafetelor auto impotriva zgarieturilor, pietrisului si a intemperiilor. Folia noastra seria Pro are o formula de remediere automata care permite ca zgarieturile minore sa dispara singure. Tehnologia de acoperire transparenta 3M asigura o rezistenta exceptionala impotriva stropilor, intemperiilor si abraziunii, contribuind la pastrarea aspectului masinii neschimbat ani de zile.

Cel mai inalt nivel de protectie
Folia Scotchgard™ Paint Protection Film Seria Pro ofera cel mai inalt nivel de rezistenta la zgarieturi si pete, claritate si durabilitate fata de oricare dintre 3M foliile de protectie a caroseriei (PPF). Stratul sau transparent asigura o claritate remarcabila pentru a pastra culoarea si caracteristicile de design ale vehicului. Este o folie flexibila de protectie a caroseriei, cu durabilitate mare, chiar si in cele mai dure conditii fiind garantata pentru 10 ani de performanta sporita..

Scotchgard™ Paint Protection Film Seria Pro asigura protectie avansata pentru suprafetele auto expuse. Aceasta folie poliuretanica de 8 mil (203 microni) este intarita de un strat transparent de uretan rezistent, care ofera o protectie suplimentara impotriva deteriorarii UV. Prezinta un adeziv acrilic transparent sensibil la presiune (PSA) pe o parte, care adera usor si sigur la vopseaua auto protejand suprafata impotriva deteriorarii.

Protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei - cunoscuta si sub numele de scut transparent - este creata pentru a va proteja vehiculul de zgarieturi fara a modifica caracteristicile de design sau culoarea. Pastreaza aspectul nou al vehiculelor mai mult timp, creand o bariera de protectie in jurul zonelor vulnerabile, cum ar fi bare de protectie fata, capote, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii si a marginilor usilor. Protejeaza impotriva pietricelelor, zgarieturilor, insectelor, resturilor de pe carosabil si a intemperiilor. Folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Seria Pro prezinta un strat durabil cu o rezistenta excelenta la abraziune, strapungere si rupere, impreuna cu o rezistenta ridicata la caldura si umiditate.

Cand se aplica, folia transparenta este practic invizibila fata de aspectul original al masinii. Folia poliuretanica robusta si durabila ofera o conformitate exceptionala in jurul contururilor si este o alegere excelenta pentru pastrarea aspectului nou al masinii dorit de proprietari. Foliile Scotchgard™ Seria Pro nu necesita intretinere si nicio ingrijire speciala, astfel incat proprietarii pot spala si trata cu ceara ca de obicei.

Zece ani garantie
Cand este aplicata de un instalator certificat 3M, folia de protectie a caroseriei Scotchgard™ Seria Pro este sustinuta de o garantie de 10 ani, care acoperă defectele, inclusiv ingalbenirea, formarea de bule si craparea. Pentru detalii suplimentare, contactati un distribuitor autorizat 3M.

Apelati la profesionisti
Instalatorii certificati 3M valorifica un portofoliu de mii de modele testate de folie premium de protectie a caroseriei. Oferim sesiuni practice de instalare la distribuitori locali autorizati 3M, precum si materiale video de instruire si informatii actualizate.

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M