1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Filme și foi
 4. Materiale de protecție a suprafețelor
 5. Folii de protecție a suprafețelor
 6. 3M™ VentureShield™ Paint Protection Film 7510CC/CS-LD, 56424, 610 mm x 30.48 m

3M™ VentureShield™ Paint Protection Film 7510CC/CS-LD, 56424, 610 mm x 30.48 m

 • 3M ID 7100016842

Folie aprobata de OEM folosita pentru a oferi un aspect de opacitate in jurul geamurilor auto laterale

Un inlocuitor pentru vopsea in zone ale caroseriei auto care sunt scumpe sau dificil de vopsit

Ajuta la eliminarea timpului si cheltuielilor proceselor de vopsire si a etapelor aferente

Vedeți mai multe detalii

Detalii

Elemente importante
 • Folie aprobata de OEM folosita pentru a oferi un aspect de opacitate in jurul geamurilor auto laterale
 • Un inlocuitor pentru vopsea in zone ale caroseriei auto care sunt scumpe sau dificil de vopsit
 • Ajuta la eliminarea timpului si cheltuielilor proceselor de vopsire si a etapelor aferente
 • Suprafata neagra lucioasa este un instrument de design eficient pentru diferentierea marcii si impact vizual
 • Stratul transparent asigura flexibilitate
 • Adezivul acrilic modificat ofera o aderenta ridicata si performante sporite la forfecare
 • Partile predecupate si instrumentele simple ajuta la reducerea costurilor de productie

Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC /CS-LD asigura un strat de protectie pentru suprafetele vehiculelor vopsite sau acoperite cu gel. Folia protejeaza de actiunea pietrisului, abraziunii, insectelor, petelor de ulei de motor si conditii atmosferice. Se aplica cu usurinta si isi mentine claritatea, durabilitatea si performanta in diferite conditii de mediu.

Un strat dublu de protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC / CS-LD este o folie de poliuretan de 8 mil (203 microni) complet transparenta. Aceasta proprietate ii permite ca, cand este aplicata, aproape sa nu se deosebeasca de finisajul original al masinii. Prezinta un adeziv acrilic transparent sensibil la presiune (PSA) pe o parte, care adera usor si sigur la vopseau auto, protejand suprafata impotriva deteriorarii.

Aceasta folie robusta din poliuretan termoplastic ofera o conformabilitate excelenta in jurul contururilor, oferind in acelasi timp o protectie rezistenta suprafetelor vulnerabile vopsite, precum capota masinii, bara de protectie si pragurile. Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ (PPF) prezinta un invelis de acoperire care ofera un al doilea strat de poliuretan pentru o protectie si mai mare impotriva uzurii, pastrand aspectul nou al masinii dorit de proprietari.

Protectie practica
Folia de protectie a vopselei, cunoscuta și sub denumirea de „protectie impotriva pietricelelor”, este una dintre cele mai bune modalitati de a pastra aspectul din showroom a unui vehicul. Folia de poliuretan robusta, durabila, practic invizibila, va face vehiculele sa para mai noi mai mult timp, fara a schimba caracteristicile de design sau culoarea, prin crearea unei bariere si protejarea zonelor vulnerabile, cum ar fi barele de protectie fata, capote, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii, aripile, marginile usilor si pragurile. Protejeaza impotriva caldurii ridicate, expunere la UV si a sarii. Pastrarea aspectului vehicului cu folie de protectie a caroseriei (PPF) il face sa para mai nou mai mult timp si ii poate spori valoarea de revanzare a acestuia in viitor.

5 ani garantie
Folia de protectie 3M™ VentureShield™ este creata pentru performante dovedite si rentabile timp de cinci ani. Atunci cand se doreste o performanta pe termen mai lung, va recomandam folia de protectie premium Scotchgard™ Paint Protection Seria Pro - cu tehnologie avansata de „regenerare” si rezistenta la pete garantate timp de 7 ani. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati cardul de garantie al produsului.

Apelati la profesionisti
3M recomanda ca folia de protectie a caroseriei (PPF) 3M™ VentureShield™ sa fie aplicata de un instalator instruit profesional. Acestia sunt aplicatori specializati in montarea foliei in jurul curbelor, grilei radiatorului, deschiderilor rotilor, barei de protectie si in toate celelalte zone ale vehiculelor. Folia este taiata folosind un kit proiectat pe calcularor, care este specific modelului, oferind astfel o potrivire precisa facand ca folia sa fie aproape nedetectabila. Pentru un aplicator instruit, kiturile PPF 3M sunt usor de taiat si instalat.

Folia de protectie 3M ™ VentureShield ™ 7510CC / CS-LD prezinta un strat durabil cu o rezistenta excelenta la abraziune, strapungere si rupere, impreuna cu o rezistenta ridicata la caldura si umiditate. Are o rezistenta ridicata la tractiune de 2900 PSI (20 MPa) si o alungire de 400%, asigurand usurinta in aplicarea in jurul contururilor.

Specificații

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.