1. Romania
 2. Toate produsele 3M
 3. Filme și foi
 4. Materiale de protecție a suprafețelor
 5. Folii de protecție a suprafețelor
 6. Folie de protective a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC/CS-LD

Folie de protective a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC/CS-LD

Products
 • Folie aprobata de OEM folosita pentru a oferi un aspect de opacitate in jurul geamurilor auto laterale
 • Un inlocuitor pentru vopsea in zone ale caroseriei auto care sunt scumpe sau dificil de vopsit
 • Ajuta la eliminarea timpului si cheltuielilor proceselor de vopsire si a etapelor aferente
 • Suprafata neagra lucioasa este un instrument de design eficient pentru diferentierea marcii si impact vizual
 Mai multe...
Vedeti toate detaliile
Lungime generală (metric)
Overall_Length_Metric
Lățime totală (Metric)
Overall_Width_Metric
Produse disponibile
 Lungime generală (metric)  Lățime totală (Metric)
De unde cumparati
Toate modelele
Inchideti
Detaliile produsului

Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC /CS-LD asigura un strat de protectie pentru suprafetele vehiculelor vopsite sau acoperite cu gel. Folia protejeaza de actiunea pietrisului, abraziunii, insectelor, petelor de ulei de motor si conditii atmosferice. Se aplica cu usurinta si isi mentine claritatea, durabilitatea si performanta in diferite conditii de mediu.

Un strat dublu de protectie invizibila
Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ 7510CC / CS-LD este o folie de poliuretan de 8 mil (203 microni) complet transparenta. Aceasta proprietate ii permite ca, cand este aplicata, aproape sa nu se deosebeasca de finisajul original al masinii. Prezinta un adeziv acrilic transparent sensibil la presiune (PSA) pe o parte, care adera usor si sigur la vopseau auto, protejand suprafata impotriva deteriorarii.

Aceasta folie robusta din poliuretan termoplastic ofera o conformabilitate excelenta in jurul contururilor, oferind in acelasi timp o protectie rezistenta suprafetelor vulnerabile vopsite, precum capota masinii, bara de protectie si pragurile. Folia de protectie a caroseriei 3M™ VentureShield™ (PPF) prezinta un invelis de acoperire care ofera un al doilea strat de poliuretan pentru o protectie si mai mare impotriva uzurii, pastrand aspectul nou al masinii dorit de proprietari.

Protectie practica
Folia de protectie a vopselei, cunoscuta și sub denumirea de „protectie impotriva pietricelelor”, este una dintre cele mai bune modalitati de a pastra aspectul din showroom a unui vehicul. Folia de poliuretan robusta, durabila, practic invizibila, va face vehiculele sa para mai noi mai mult timp, fara a schimba caracteristicile de design sau culoarea, prin crearea unei bariere si protejarea zonelor vulnerabile, cum ar fi barele de protectie fata, capote, oglinzi retrovizoare, zona manerului usii, aripile, marginile usilor si pragurile. Protejeaza impotriva caldurii ridicate, expunere la UV si a sarii. Pastrarea aspectului vehicului cu folie de protectie a caroseriei (PPF) il face sa para mai nou mai mult timp si ii poate spori valoarea de revanzare a acestuia in viitor.

5 ani garantie
Folia de protectie 3M™ VentureShield™ este creata pentru performante dovedite si rentabile timp de cinci ani. Atunci cand se doreste o performanta pe termen mai lung, va recomandam folia de protectie premium Scotchgard™ Paint Protection Seria Pro - cu tehnologie avansata de „regenerare” si rezistenta la pete garantate timp de 7 ani. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati cardul de garantie al produsului.

Apelati la profesionisti
3M recomanda ca folia de protectie a caroseriei (PPF) 3M™ VentureShield™ sa fie aplicata de un instalator instruit profesional. Acestia sunt aplicatori specializati in montarea foliei in jurul curbelor, grilei radiatorului, deschiderilor rotilor, barei de protectie si in toate celelalte zone ale vehiculelor. Folia este taiata folosind un kit proiectat pe calcularor, care este specific modelului, oferind astfel o potrivire precisa facand ca folia sa fie aproape nedetectabila. Pentru un aplicator instruit, kiturile PPF 3M sunt usor de taiat si instalat.

Folia de protectie 3M ™ VentureShield ™ 7510CC / CS-LD prezinta un strat durabil cu o rezistenta excelenta la abraziune, strapungere si rupere, impreuna cu o rezistenta ridicata la caldura si umiditate. Are o rezistenta ridicata la tractiune de 2900 PSI (20 MPa) si o alungire de 400%, asigurand usurinta in aplicarea in jurul contururilor.

 • Folie aprobata de OEM folosita pentru a oferi un aspect de opacitate in jurul geamurilor auto laterale
 • Un inlocuitor pentru vopsea in zone ale caroseriei auto care sunt scumpe sau dificil de vopsit
 • Ajuta la eliminarea timpului si cheltuielilor proceselor de vopsire si a etapelor aferente
 • Suprafata neagra lucioasa este un instrument de design eficient pentru diferentierea marcii si impact vizual
 • Stratul transparent asigura flexibilitate
 • Adezivul acrilic modificat ofera o aderenta ridicata si performante sporite la forfecare
 • Partile predecupate si instrumentele simple ajuta la reducerea costurilor de productie
Specificatii
Acoperire cu peliculă
Strat transparent
Lățime totală (Metric)
121,92 cm, 152,4 cm, 45,72 cm, 60,96 cm, 76,2 cm
Lungime generală (metric)
15,24 m, 30,48 m
Peliculă de bază
Uretan
Tip de adeziv
PSA