Mașini de șlefuit cu curea 3M™

 • 3M ID UU008333153
 • UPC 4054596298941

Mașina de șlefuit cu curea cu greutate mică este ideală pentru lucrări de tăiere și finisare în reparații la caroserie.

Motorul puternic de 495 W este excelent pentru utilizarea în reparații în cazul coliziunii.

Greutatea redusă permite o mai bună manevrabilitate și reduce oboseala operatorului.

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent

Detalii

Elemente importante
 • Mașina de șlefuit cu curea cu greutate mică este ideală pentru lucrări de tăiere și finisare în reparații la caroserie
 • Motorul puternic de 495 W este excelent pentru utilizarea în reparații în cazul coliziunii
 • Greutatea redusă permite o mai bună manevrabilitate și reduce oboseala operatorului
 • Carcasa rotativă permite utilizarea cele mai variate tipuri de spații strâmte
 • Concepută pentru utilizare împreună cu curelele abrazive 3M™ Cubitron™ II

Mașina de șlefuit cu curea 3M™ pentru reparații la caroserie dispune de tehnologia și versatilitatea mașinilor de șlefuit cu curea pentru prelucrarea metalelor și are dimensiuni ideale pentru reparații în cazul coliziunii automobilelor. Acest instrument cu profil îngust este excelent pentru tăiere în zone înguste, inclusiv pentru tăierea, prelucrarea și rafinarea punctelor de sudură, precum și pentru uniformizare și finisare. Această mașină de șlefuit cu curea este proiectată pentru utilizare împreună cu abrazive 3M™ Cubitron™.

Aducând fiabilitatea și versatilitatea mașinilor de șlefuit de mare putere pentru prelucrarea metalelor în atelierul de reparații în urma coliziunilor, mașina de șlefuit cu curea 3M™ pentru reparații la caroserie are o greutate redusă și un profil îngust, ceea ce o face ideală pentru lucrări auto. Funcționează la 495 W și cântărește mai puțin de 1 kg, oferind suficientă putere și o manevrabilitate excelentă pentru o varietate de lucrări, inclusiv îndepărtarea punctelor de sudură. În multe cazuri, mașina de șlefuit cu curea poate înlocui un burghiu tradițional pentru puncte de sudură. De asemenea, este foarte eficientă pentru îndepărtarea marginilor pliate, pregătirea suprafețelor, curățarea uretanului, a masticului de etanșeitate și a sudurilor. Mașinile de șlefuit cu curea 3M™ pentru reparații la caroserie sunt potrivite în special pentru polizare sau șlefuire în zone înguste, cum ar fi între panourile ușilor sau de-a lungul contururilor ascuțite. Întreaga carcasă este rotativă, permițând operatorului să întoarcă și să rotească mașina de șlefuit și cureaua pentru zone greu accesibile. Acest instrument de șlefuit cu curea este conceput pentru utilizare împreună cu curelele abrazive 3M™ Cubitron™ II create pentru o polizare de performanță și o durată mare de utilizare. Este dotat cu o roată de contact din cauciuc care poate fi înlocuită și care este concepută pentru a oferi o flexibilitate suplimentară și reduce presiunea exercitată asupra abrazivului în timpul utilizării, astfel prelungind suplimentar durata de utilizare a curelei abrazive. Mașina de șlefuit cu curea 3M™ pentru reparații la caroserie face parte dintr-un portofoliu complet de abrazive și instrumente special concepute pentru reparații și refinisări.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Amorsă
CP motor (W) 0.65 (485)
Cantitate pe cutie 1.0 per Case
Lungime generală (metric) 32 cm
Lățime totală (Metric) 96 Millimeter
Mărci 3M™
Sursa de putere Pneumatică
Tensiune 230 V
Tip Vacuum Fără vid
Tip produs Mașină de șlefuit cu curea
Viteza maximă 17000 rpm
Înălțime totală (metric) 7.3 cm