3M™ Hookit™ discuri abrazive pentru finisare linia 260L

 • Număr de catalog 3M 260L
 • 3M ID 60455089544
 • UPC 04046719636273

Pentru aplicații de șlefuire auto care necesită precizie sau finisaje fine, utilizați discul abraziv pe suport de film 3M™ Hookit™ 260L. Discurile noastre combină suportul de film durabil cu elementele abrazive minerale rezistente din oxid de aluminiu, ce asigură tăierea rapidă. Oxidul de aluminiu este alegerea populară a specialiștilor din industrie, datorită vitezei mari de tăiere și duratei mari de utilizare. Acest mineral stă la baza unui abraziv rezistent și durabil, care se fracturează automat pentru a expune noi muchii de tăiere, în timp ce abrazivii tradiționali naturali se uzează mai repede. Disponibil în varianta cu model cu 15 sau 7 găuri care împiedică înfundarea suprafeței discului cu praf, astfel crescând semnificativ viteza de tăiere și durata de viață a discului. Sistemul nostru de prindere Hookit™ permite schimbarea rapidă a discurilor și reutilizarea fiecărui disc pe toată durata sa de viață.

Discuri abrazive cu suport de film pentru aplicații de șlefuire a caroseriei pentru finisare

Mineralele abrazive din oxid de aluminiu oferă o tăiere rapidă și o durată mare de utilizare a discului.

Vedeți mai multe detalii
Resurse vizualizate frecvent
Tech Data Sheet (PDF, 168KB)

Detalii

Elemente importante
 • Pentru aplicații de șlefuire auto care necesită precizie sau finisaje fine, utilizați discul abraziv pe suport de film 3M™ Hookit™ 260L. Discurile noastre combină suportul de film durabil cu elementele abrazive minerale rezistente din oxid de aluminiu, ce asigură tăierea rapidă. Oxidul de aluminiu este alegerea populară a specialiștilor din industrie, datorită vitezei mari de tăiere și duratei mari de utilizare. Acest mineral stă la baza unui abraziv rezistent și durabil, care se fracturează automat pentru a expune noi muchii de tăiere, în timp ce abrazivii tradiționali naturali se uzează mai repede. Disponibil în varianta cu model cu 15 sau 7 găuri care împiedică înfundarea suprafeței discului cu praf, astfel crescând semnificativ viteza de tăiere și durata de viață a discului. Sistemul nostru de prindere Hookit™ permite schimbarea rapidă a discurilor și reutilizarea fiecărui disc pe toată durata sa de viață
 • Discuri abrazive cu suport de film pentru aplicații de șlefuire a caroseriei pentru finisare
 • Mineralele abrazive din oxid de aluminiu oferă o tăiere rapidă și o durată mare de utilizare a discului

3M™ Hookit™ discuri abrazive pentru finisare linia 260L

Discul pe suport de film 3M™ Hookit™ 260L este ideal în aplicații pentru caroserie, inclusiv pentru uniformizare, polizare, pregătirea vopselei și îndepărtarea defectelor de vopsire. Alegeți suprafețele de tăiere cu minerale din oxid de aluminiu între P600 și P1500, toate pe suport de film durabil.

Proprietati Tipice

Resurse

Conectați-vă cu noi. Suntem aici pentru a vă ajuta!

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsul potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Contactați-ne dacă aveți nevoie de sfaturi pentru produs, tehnice sau de aplicare ori dacă doriți sa colaborați cu un specialist tehnic 3M

Trimiteti-ne un mesaj

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de 3M. Pentru a ne ajuta să gestionăm și să răspundem la interogarea dvs. în mod eficient, vă cerem politicos să furnizați câteva informații cheie, inclusiv datele dvs. de contact. Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate pentru a răspunde la solicitarea dvs. prin e-mail sau telefon de către un reprezentant 3M sau unul dintre partenerii noștri de afaceri autorizați cu care am putea împărtăși informațiile dvs. personale în conformitate cu politica de confidențialitate 3M.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Trimitere mesaj

Vă mulțumim că ați contactat 3M

Am primit mesajul dvs. și acum analizăm solicitarea dvs.
Unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dvs. prin telefon sau e-mail

An error occurred.


Produse Asociate

Aplicații recomandate Amorsă, Indepartarea defectelor de vopsea, Pregătirea vopselei, Șlefuirea vopselei
Aspect produs Disc
Diametru total (metric) 150 Millimeter
Granulație P800
Material abraziv Oxid de aluminiu
Material de suport Folie de poliester
Metodă de şlefuire Masina
Mod de fixare Cârlig și buclă
Mărci Hookit™
Suprafaţă de şlefuire Vopsea
Tipul stratului de acoperire Structură închisă
Umedă sau uscată Uscată